سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهردار باید پیگیر وعده ها و برنامه های اعضای شورای شهر باشد

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 17 مرداد 1400 - 12:53
نامزد تصدی شهرداری بندرعباس گفت:شهردار بندرعباس باید پیگیر وعده ها و برنامه های اعضای شورای شهر بندرعباس باشد.
بندرعباس،شهر،شوراي،نماد،شهردار،اعضاي،تهران،پيگير

ایسنا/هرمزگان نامزد تصدی شهرداری بندرعباس گفت:شهردار بندرعباس باید پیگیر وعده ها و برنامه های اعضای شورای شهر بندرعباس باشد.
علی تیماس صبح امروز (۱۷ مردادماه) در سومین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر بندرعباس، افزود: شهردار بندرعباس عضو دوازدهم شورای اسلامی شهر بندرعباس محبوس می شود و بدون همکاری و تعامل اعضای شورای شهر نمی تواند کاری به پیش ببرد.
وی با بیان اینکه شهردار بندرعباس باید پیگیر وعده ها و برنامه های اعضای شورای شهر بندرعباس باشد، اظهار کرد: شهرهای بزرگ دارای نماد هستند همچون پاریس، لندن، دبی، تهران، اصفهان و شیراز اما در بندرعباس با آن سابقه تاریخی و فرهنگی فاقد نماد یا المانی است که همگان در تصورشان با تماشای آن به یاد شهر بندرعباس بیفتند.
تیماس با اشاره به اینکه به یک المان و نماد منحصر به فرد با استفاده از صاحبنظران فرهنگی و معماری نیاز مبرم داریم، اضافه کرد: باید به دنبال نمادی باشیم همچون برج میلاد تهران که علاوه بر زیبایی در جذب گردشگر و درآمدزایی موثر باشد.
وی با بیان اینکه اگر برج مدنظر بنده بتواند پیاده سازی شود به طور حتم به سودآوری می رسد، تصریح کرد: بندرعباس از مشکل ترافیک به شدت رنج می برد و حتی از تهران هم پیشی گرفته و امروز به یک معضل اساسی برای شهروندان تبدیل شده است و با طرح های مختلفی که تا امروز محقق شده تنها مسکنی بر این درد بوده اما ریشه ای این مشکل حل نشده است.
این خبر تکمیل می شود..