نماینده فلاورجان: مردم اصفهان خواهان جریان دائم زایندهرود هستند
نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که خواسته مردم اصفهان از رئیس جمهور جریان دائمی زایندهرود بوده و انتظار میرود با این امر پاسخ اعتماد مردم اصفهان را بدهند.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که خواسته مردم اصفهان از رئیس جمهور جریان دائمی زایندهرود بوده و انتظار میرود با این امر پاسخ اعتماد مردم اصفهان را بدهند.
به گزارش ایسنا، حجت الاسلام سید ناصر موسوی لارگانی در تذکری شفاهی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مجلس نظارت دقیقی بر عملکرد دولت در راستای خدمت به مردم خواهد داشت.
از آقای رئیس جمهور می خواهم که اولویت اول در استان اصفهان زایندهرود باشد، اصفهان بدون زایندهرود شهر ارواح است.
مردم اصفهان امید بسیاری به دولت آقای رئیسی دارند انتظار داریم پاسخ این اعتماد را با جریان دائمی رودخانه زایندهرود دهند.
وی در ادامه با اشاره به عملکرد کاروان ورزشی ایران در المپیک بیان کرد: به هفت مدال آور المپیک کشورمان تبریک میگویم و باید تقدیر ویژهای از این عزیزان صورت گیرد.
اما همانطور که مردم از موفقیتهای ورزشکاران المپیکی خوشحال شدند از باختهای آن نیز ناراحت شدند.
ضعف در برنامه ریزی باعث عدم نتیجهگیری ورزشکاران در خیلی از رشتهها شد.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: شکستهای کاروان ورزش ایران در این دوره بیسابقه است باید این وضعیت ارزیابی شود.
علیرغم کاهش ۷۰ درصدی اعتبار، کشتی در این دوره خوش درخشیده است.
باید به این وضعیت رسیدگی شود.
انتهای پیام