سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

٢١٠ هزار کارمند بانکی تا پایان هفته واکسینه می‌شوند

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | یکشنبه، 17 مرداد 1400 - 12:47
کمیجانی گفت: بیش از ٢١٠ هزار کارمند شبکه بانکی در سایت‌های واکسیناسیون شبکه بانکی واکسینه می‌شوند.
واكسيناسيون،بانكي،كارمندان،شبكه،بانك،كرونا،مركزي

رئیس بانک مرکزی:
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اکبر کمیجانی، رئیس بانک مرکزی در حاشیه بازدید از مرکز واکسیناسیون کارمندان شبکه بانکی کشور در بانک رفاه با تبریک روز خبرنگار اظهار کرد: با همکاری بیمارستان بانک ملی در این مرکز خدمات واکسیناسیون به کارمندان شبکه بانکی ارائه می‌شود و واکسیناسیون این کارمندان با دستور وزیر بهداشت از هفته گذشته آغاز شده است.
کمیجانی ادامه داد: همکاران بانکی در گزند ابتلا به ویروس کرونا هستند چرا که در تمام طول مدت کرونا در حال خدمت رسانی به مردم قرار دارند و دوشادوش مدافعان سلامت در ارائه خدمات بانکی فعال بودند.
در طول این مدت بیش از ٣۵ هزار نفر از کارمندان شبکه بانکی به کرونا مبتلا شدند و ٢۶٠ نفر جان خود را از دست داده‌اند.
رئیس بانک مرکزی ادامه داد: ستاد ملی مقابله با کرونا گروه‌های آسیب پذیر را شناسایی کردند و در اولویت واکسیناسیون قرار دارند.
در اکثر استان‌ها کار واکسیناسیون به اتمام رسیده است البته ۶٠ تا ٧٠ درصد کارمندان شبکه بانکی در پایتخت هستند که واکسیناسیون آنها تا پایان هفته به اتمام می‌رسد.
او تصریح کرد: بیش از ٢١٠ هزار کارمند شبکه بانکی در سایت‌های واکسیناسیون واکسینه می‌شوند.
تاکنون ١٧ سایت در تهران برای واکسیناسیون ٧٠ درصد کارمندان شبکه بانکی کشور درنظر گرفته شده است.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/