خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کوتاهی در جنگ رسانه‌ای خسارت‌های جبران‌ناپذیر در پی دارد

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 17 مرداد 1400 - 11:27
مدیر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تویسرکان گفت: کوتاهی و غفلت در جنگ نرم، رسانه‌ای و تبلیغاتی دشمن، خسارت‌های جبران‌ناپذیری در پی دارد.
جنگ،تويسركان،هوشمندانه،هدفمند،مجازي،تبليغاتي،نرم،ارشاد،رساني ...

ایسنا/همدان مدیر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تویسرکان گفت: کوتاهی و غفلت در جنگ نرم، رسانه‌ای و تبلیغاتی دشمن، خسارت‌های جبران‌ناپذیری در پی دارد.
حجت‌الاسلام علی کاروند در گفت‌و گو با ایسنا، اظهار کرد: امروز جنگ نرم و ترکیبی که درون مایه اصلی آن را فعالیت‌های هدفمند رسانه‌ای و تبلیغاتی تشکیل می‌دهد بیشتر از جنگ نظامی از ملت‌های جهان کشته می‌گیرد.
وی بیان کرد: اگر در زمینه خبر رسانی، فرهنگ‌سازی و رسانه‌ای با ابزار و راهکارهای نوین به روز نشویم، محکوم به شکست از درون هستیم.
حجت‌الاسلام کاروند خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای و فضای مجازی را از مهمترین عوامل اثرگذار در رشد و توسعه همه جانبه کشور دانست و تأکید کرد: اطلاع‌رسانی، فرهنگ‌سازی و تحلیل‌های هوشمندانه، واقع‌بینانه و به‌هنگام از نقش بی‌بدیلی در حفظ امنیت روحی روانی جامعه برخوردار است.
وی تصریح کرد: عرصه رسانه و تبلیغات، جای انفعال و کم‌کاری نیست و تربیت نیروهای انسانی متخصص، هوشمند و قوی در این بخش یک ضرورت انکار ناپذیر به‌شمار می‌رود.
مدیر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تویسرکان با اشاره به تأکیدهای مکرر و اهمیت دادن رهبر انقلاب به مقوله فعالیت هدفمند و روشنگرانه در رسانه‌ها و فضای مجازی، افزود: اطلاع‌رسانی، خبر رسانی، فرهنگ‌سازی و ایجاد ارتباط و تعامل سازنده بین مردم و مسئولان یک امر تشریفاتی و فرعی نیست بلکه یک ضرورت و وظیفه انکارناپذیر است.
وی خاطرنشان کرد: اکنون امپراطور رسانه‌ای نظام سلطه جهانی با هزینه‌کردهای فرا نجومی و کارشناسانه به دنبال تسخیر افکار عمومی ملت ایران است و اگر ایستادگی مقتدرانه و هوشمندانه از طرف ما نباشد دچار آسیب‌های متعدد در بخش‌های اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی خواهیم شد.
انتهای پیام