خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بزرگترین پرچم کشور سیاهپوش می‌شود

ایسنا | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 17 مرداد 1400 - 11:25
همزمان با شب اول محرم (دوشنبه ۱۸ مرداد) مرتفع‌ترین و بزرگترین پرچم کشور در اراضی عباس‌آباد به نشانه آغاز محرم در آیین «سلام بر محرم» سیاهپوش می‌شود.
محرم،پرچم،سياهپوش،سلام،مرداد

همزمان با شب اول محرم (دوشنبه ۱۸ مرداد) مرتفع‌ترین و بزرگترین پرچم کشور در اراضی عباس‌آباد به نشانه آغاز محرم در آیین «سلام بر محرم» سیاهپوش می‌شود.
به گزارش ایسنا، بزرگترین پرچم کشور در ۴۴*۲۴ متر (۱۰۵۶ متر مربع) و در ارتفاع ۲۰۰ متری در منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد (بوستان طالقانی) واقع شده که هرسال در شب اول محرم طی مراسمی به نشانه سیاهپوش شدن شهر تهران در آغاز محرم مزین به پرچم یا حسین (ع) می‌شود.
این پرچم دوشنبه ۱۸ مرداد ساعت ۱۸ با حضور مدیران ارشد شهری، اعضای شورای اسلامی تهران و فعالان فرهنگی تعویض خواهد شد.
بر اساس گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شرکت نوسازی عباس آباد، برنامه «سلام بر محرم» با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی در فضای باز «باغ هنر» برگزار خواهد شد.
انتهای پیام