فعالیتهای جهاد دانشگاهی در قالب تجاری سازی محصولات است
رشت- رئیس جهاد دانشگاهی گیلان گفت: جهاد دانشگاهی با ایجاد شرکتهای دانش بنیان، فعالیتهای خود را در قالب تولید محصول و تجاری سازی آن قرار داده است.

به گزارش خبرنگار مهر، فریبرز جمال زاده شامگاه شنبه در گفتگوی ویژه خبری با بیان اینکه تولید محصول باید همراه با فناوری باشد، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی با ایجاد شرکتهای دانش بنیان، فعالیتهای خود را در قالب تولید محصول و تجاری سازی آن قرار داده است.
رئیس جهاد دانشگاهی گیلان با بیان اینکه فعالیتهای این سازمان در حوزه پژوهش تخصصی است، بیان کرد: پژوهشگاه رویان در حوزه تکثیر سلولی و نازایی، پژوهشکده معتمد در حوزه درمان سرطان و پژوهشکده ابن سینای این سازمان در زمینه بایو تکنولوژی فعالیتهای تخصصی دارد.
وی با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی در سطح کشور ۳۴ پژوهشکده دارد که پژوهشکده محیط زیست آن در استان گیلان واقع شده است، تصریح کرد: پژوهشکده محیط زیست استان گیلان ۵ گروه پژوهشی قطعی دارد که در حوزههای مربوطه فعالیت میکند.
جمال زاده با بیان اینکه انجام فعالیتهای پژوهشی در جهاد دانشگاهی بر اساس هدفگذاریها پیش میرود، افزود: جهاد دانشگاهی استان در حوزه محیط زیست پژوهش میکند و در حوزه کشاورزی به صورت موردی وارد میشود.
رئیس جهاد دانشگاهی گیلان با اشاره به طرح مشاغل خانگی زنان سرپرست خانوار، عنوان کرد: در وهله اول اجرای این طرح، ۳۵۰ سهمیه برای استان در نظر گرفته شده بود اما در گام بعدی این طرح با عنوان مشاغل خانگی کلان اجرا شد که سهمیه گیلان در آن دو هزار و ۵۰۰ نفر بود.
وی با بیان اینکه طرح مشاغل خانگی زنان سرپرست خانوار همه افرادی را که در حوزه تولید نقشآفرینی میکنند مورد حمایت قرار میدهد، گفت: این افراد بدون تصدیگری دولت در چرخه تولید حمایت شده و اقدامات حمایتی لازم از آنها انجام میشود.
جمال زاده با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی به جز توسعه کمی و کیفی آموزشهای خود، در صدد انجام فعالیتهایی است که منجر به ایجاد شغل برای دانشجویان شود، افزود: در حال حاضر ۹۵ درصد از آموزشها در جهاد دانشگاهی به صورت مجازی ارائه میشود.