خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یمن ۴سال است که بمباران می‌شود/ بمباران‌کننده، به ظاهر مسلمان است اما به مسلمانان رحم نمی‌کند

مشرق | سیاسی | دوشنبه، 26 فروردین 1398 - 12:36
رهبرانقلاب فرمودند: قرآن گفته «اَشِدّاءُ عَلَی الکُفّار»؛ بعضی از ما مسلمانان این را فراموش میکنیم، مثل کسانی که در کشورهای اسلامی با آمریکا و صهیونیست‌ها ساختند و خون فلسطینی‌ها را لگد کردند.
قرآن،فراموش،يمن،مسلمانان،رهبر

به گزارش مشرق، اساتید، قاریان و حافظان برترِ شرکت‌کننده در سی و ششمین دوره‌ی مسابقات بین‌المللی قرآن کریم، صبح امروز (دوشنبه) با حضور در محفل انس با قرآن در حسینیه‌ی امام خمینی رحمه‌الله با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
بخش‌هایی از بیانات رهبر انقلاب در این دیدار به شرح زیر است:
قرآن کتاب سعادت دنیا و آخرت است به شرطی که ما به قرآن عمل کنیم.
قرآن گفته «اَشِدّاءُ عَلَی الکُفّار»؛ بعضی از ما مسلمانان این را فراموش میکنیم، مثل کسانی که در کشورهای اسلامی با آمریکا و صهیونیست‌ها ساختند و خون فلسطینی‌ها را لگد کردند و حقّشان را ضایع کردند.
اَشِدّاءُ عَلی الکُفّار را فراموش کردند و شدند نوکر کفّار.
الان بسیاری از سران کشورهای عربی از این قبیلند.
دسته‌ی دیگر «رُحَماءُ بَینَهُم» را فراموش کردند.
اینها مؤمن به الله و قرآن و کعبه را تکفیر میکنند و وقتی رُحَماءُ بَینَهُم نبود، جنگهای داخلی راه می‌افتد.
سوریه و یمن را ببینید؛ الان یمن ۴سال است که بمباران میشود.
آن بمباران‌کننده، به ظاهر مسلمان است اما به مسلمانان رحم نمیکند.