سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تاسیسات نظامی رژیم صهیونیستی طعمه حریق شد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 16 مرداد 1400 - 18:06
منابع عبری زبان اعلام کردند یک آتش‌سوزی بزرگ در نزدیکی تاسیسات نظامی رژیم صهیونیستی به وقوع پیوسته است.
اشغالي،رژيم،غزه،تاسيسات،اراضي

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری سما، روزنامه عبری زبان «یدیعوت آحارنوت» اعلام کرد آتش‌سوزی بزرگی در نزدیکی تاسیسات نظامی واقع در شهر «یفنی» در مرکز سرزمین های اشغالی رخ داده است و هشت تیم آتش نشانی برای کنترل آتش و جلوگیری از گسترش آن وارد عمل شده‌اند.
تاکنون دلیل این آتش‌سوزی مشخص نشده است، اما امکان دارد این آتش‎‌سوزی که در نزدیکی تاسیسات نظامی این رژیم به وقوع پیوسته است هشداری به ماجراجویی‌های اخیر تل‌آویو باشد.
مقامات رژیم صهیونیستی نیز در میزان خسارت و تلفات این آتش‌سوزی اظهارنظری نکرده‌اند.
طی هفته‌های اخیر بار‌ها آتش‌سوزی‌های مختلفی در اراضی اشغالی مخصوصا در نزدکی نوار غزه به وقوع پیوسته که مقامات رژیم صهیونیستی آن را بر اثر فرود بادبادک‌های آتش‌زایی می‌دانند که از غزه به سوی اراضی اشغالی فرستاده می‌شوند.
انتهای پیام/