خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اهدای ۲۶۸۵ عنوان کتاب به کتابخانه‌های عمومی گلپایگان

مهر | استان‌ها | شنبه، 16 مرداد 1400 - 11:00
گلپایگان- رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان گلپایگان گفت: در چهار ماه نخست امسال دو هزار و ۶۸۵ عنوان کتاب به کتابخانه‌های عمومی شهرستان گلپایگان اهدا شده است.
شهرستان،گلپايگان،كتاب،عمومي،كتابخانه،محل،تومان،فرهنگي

علیرضا احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه در شهرستان گلپایگان ۶ کتابخانه نهادی و یک کتابخانه مشارکتی با ۶ هزار و ۸۲۵ عضو وجود دارد، اظهار داشت: در کتابخانه‌های شهرستان ۱۴۰ هزار و ۵۹۰ عنوان کتاب موجود است.
وی افزود: در این شهرستان پس از شیوع بیماری کرونا فعالیت‌های فرهنگی کتابخانه‌ها در بستر مجازی انجام می‌شود، در شرایط عادی نیز ۳۰ درصد اعضا به کتابخانه‌ها مراجعه می‌کنند.
رئیس کتابخانه‌های عمومی شهرستان گلپایگان گفت: معرفی کتاب، نشست کتاب خوانان، دکلمه خوانی، شعرخوانی، محافل ادبی، مسابقات فرهنگی، نمایشگاه کتاب، بررسی واقعه مباهله از جمله فعالیت‌های فرهنگی کتابخانه‌های شهرستان است که در بستر مجازی برگزار می‌شود.
سهم نیم درصدی شهرداری‌ها به کتابخانه پرداخت شد
وی بیان داشت: در چهار ماه نخست امسال، مبلغ ۲۰ میلیون تومان از محل نیم درصد سهم شهرداری‌های سه شهر گلپایگان، گوگد و گلشهر جذب و همچنین از محل تملک دارایی شهرستان نیز ۱۰۰ میلیون تومان تخصیص یافته است.
احمدی افزود: سال گذشته به کتابخانه‌های عمومی شهرستان گلپایگان از محل بودجه تملک دارایی ۱۴۵ میلیون تومان تخصیص یافت که صرف هزینه تعمیر آسانسور و تابلوی کتابخانه آیت الله محمدی شد.
وی گفت: در چهار ماه نخست امسال در این شهرستان در جشنواره «بحار کتاب انوار دانایی» دو هزار و ۶۸۵ عنوان کتاب به کتابخانه‌های عمومی شهرستان گلپایگان اهدا شده است، سال ۹۹ گلپایگان در جشنواره «بحار کتاب انوار دانایی» در سطح استان اصفهان رتبه نخست را به دست آورد.
رئیس کتابخانه‌های عمومی شهرستان گلپایگان گفت: کمبود اعتبار و نیروی انسانی مهمترین مشکل کتابخانه‌های عمومی شهرستان است.