خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هوای کشور گرم‌تر می‌شود

مشرق | اجتماعی و حوادث | شنبه، 16 مرداد 1400 - 10:41
سازمان هواشناسی از بارش باران،‌وزش باد شدید موقتی و رعدوبرق طی امروز تا چهارشنبه در ۲۵ استان و افزایش تدریجی دما در کشور خبر داد.
ارتفاعات،جنوب،غرب،آذربايجان،مناطق،شرق،مركزي،بيني

به گزارش مشرق، بر اسسا تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز در برخی از مناطق استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان، زنجان، کرمانشاه، همدان،‌ایلام، لرستان،‌چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب و ارتفاعات غرب اصفهان،‌فارس، خوزستان، بوشهر، جنوب سیستان و بلوچستان، ارتفاعات شمالی و غرب هرمزگان،‌ارتفاعات استان‌های مرکزی کرمان، گیلان، مازندران، گلستان، قزوین،‌البرز، تهران و سمنان به ویژه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب رشد ابر،‌رگبار باران، گاهی همراه با وزش باد شدید موقتی و رعدوبرق و در مناطق مستعد با احتمال گردوخاک پیش بینی شده است.
روزهای یکشنبه و دوشنبه این شرایط برای استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان، زنجان، کرمانشاه، همدان،‌ایلام، لرستان،‌چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب و ارتفاعات غرب اصفهان،‌فارس، خوزستان، بوشهر، جنوب سیستان و بلوچستان، ارتفاعات شمالی و غرب هرمزگان،‌ارتفاعات استان‌های مرکزی کرمان، گیلان، مازندران، گلستان، قزوین،‌البرز، تهران ادامه خواهد داشت.
بر اساس اعلام سازمان هواشناسی روزهای سه شنبه و چهارشنبه برای شمال غرب،‌غرب، دامنه‌های مرکزی و جنوبی زاگرس و ارتفاعات البرز بارش پراکنده پیش بینی می‌شود.
همچنین از امروز تا اواخر هفته روند افزایش نسبی دما در اکثر مناطق کشور روی می‌دهد.
طی ۵ روز آینده در برخی مناطق شمال شرق، شرق، مرکز و جنوب شرق کشور در برخی ساعات وزش باد شدید با احتمال گردوخاک و کاهش دید افقی پیش بینی شده است.