خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عبور مبتلایان به کرونا در ژاپن از مرز یک میلیون نفر

تسنیم | بین‌الملل | شنبه، 16 مرداد 1400 - 10:30
ادامه روند تصاعدی ابتلا به کرونا در کشوری که میزبان بازی‌های المپیک به شمار می‌رود باعث عبور تعداد مبتلایان از مرز یک میلیون نفر شد.
كرونا،مبتلايان،ژاپن،نفر،ماه،موج،شناسايي،زمان

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از ان اچ کی، شمار کل مبتلایان به کرونا در ژاپن روز جمعه در حالی که این کشور در پنجمین موج ابتلا قرار دارد، از یک میلیون نفر گذشت.
این تعداد سریع تر از هر زمان دیگر در حال افزایش است.
ویروس کرونا در ژاپن ابتدا در شانزدهم ژانویه سال میلادی گذشته شناسایی شد.
در آن زمان، نتیجه آزمایش ابتلای مردی در سنین دهه 30 سالگی ساکن استان کاناگاوا در جنوب توکیو مثبت اعلام شد.
او به ووهان چین سفر کرده بود که شیوع کرونا ابتدا از آن جا آغاز شد.
شمار مبتلایان در ماه آوریل سال میلادی گذشته، اندکی پس از آن که دولت اولین وضعیت اضطراری را اعلام کرد، از 10 هزار نفر گذشت.
در نهم آوریل سال جاری در حالی که سویه آلفای ویروس کرونا که ابتدا در بریتانیا شناسایی شده بود، عمدتا در منطقه کانسای در غرب ژاپن شیوع پیدا کرده و ژاپن را در چهارمین موج ابتلا قرار داده بود، تعداد کل مبتلایان به 500 هزار نفر رسید.
حدود 15 ماه طول کشید تا تعداد مبتلایان به مرز نیم میلیون نفر برسد، اما افزایش این تعداد به میزان 500 هزار مبتلای دیگر، کمتر از چهار ماه زمان برد.
در موج پنجم که از ماه ژوئن آغاز شد، سویه دلتای کرونا که به شدت مسری است، عمدتا در توکیو و مناطق اطراف آن در حال گسترش است.
طی 9 روز گذشته، بیش از صد هزار مبتلای جدید شناسایی شده‌اند.
انتهای پیام/