خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیسی: حشد الشعبی پشتوانه عظیمی برای امنیت و پیشرفت عراق است

ایسنا | سیاسی | جمعه، 15 مرداد 1400 - 22:53
سیدابراهیم رئیسی در دیدار رئیس سازمان حشد الشعبی عراق گفت: ابتکار مرجعیت در بسیج مردمی و ایجاد حشد الشعبی اقدام هوشمندانه‌ای بود که برکات فراوانی برای کشور و مردم عراق داشته و خواهد داشت.
عراق،الشعبي،بركات،رئيسي،قاسم،حاج،ملت،ايران،مرجعيت

سیدابراهیم رئیسی در دیدار رئیس سازمان حشد الشعبی عراق گفت: ابتکار مرجعیت در بسیج مردمی و ایجاد حشد الشعبی اقدام هوشمندانه‌ای بود که برکات فراوانی برای کشور و مردم عراق داشته و خواهد داشت.
به گزارش ایسنا، رئیس‌جمهور ایران حمایت اقوام و گروه‌های مختلف عراق اعم از شیعه و سنی را سرمایه بسیار ارزشمندی برای حشد الشعبی دانست و گفت: حشد الشعبی پشتوانه عظیمی برای توسعه و پیشرفت عراق و دفاع از مردم در برابر توطئه ها و نقشه های بیگانگان است.
همچنان که در ایران نیز ایجاد بسیج مستضعفان با درایت حضرت امام (ره) برکات فراوانی برای نظام داشته و در حوزه دفاع، ارائه خدمات اجتماعی و کمک به دولت ها در مواجهه با بحران ها و مشکلات نقش بی بدیلی داشته است.
رئیسی همچنین با گرامیداشت یاد شهیدان حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس اظهار داشت: به برکت خون این شهیدان و سایر شهدای مقاومت، روابط دو ملت عمیق تر و مستحکم خواهد بود.
فالح الفیاض، رئیس سازمان حشد الشعبی عراق نیز در این دیدار با تبریک انتخاب آیت‌الله رئیسی، به تاثیر رشادت ها و خون پاک حاج قاسم سلیمانی در پیوند عمیق دو ملت ایران و عراق اشاره کرد و گفت: مردم عراق احترام خاصی برای حاج قاسم عزیز قائل هستند و ایشان به نماد رابطه قلبی دو ملت تبدیل شده است.
وی تاسیس حشد الشعبی را از آثار و برکات جهاد دانست و گفت: امروز اغلب عراقی ها، حشد الشعبی را ضامن حاکمیت و بقای عراق و جلوگیری از به وجود آمدن دیکتاتوری در این کشور می دانند و توطئه های دشمنان برای حاکم کردن مجدد دیکتاتوری در عراق به برکت حشد الشعبی و مرجعیت خنثی شده است.
انتهای پیام