خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 17 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سفر به فضا ۴۵۰ هزار دلار برای مسافران آب می خورد

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | جمعه، 15 مرداد 1400 - 20:12
ویرجین گلکتیک با انتشار اطلاعیه ای قیمت پروازهای فضایی خودش را اعلام کرد و طبق این اطلاعیه قیمت هر سفر چند صد هزار دلار خواهد بود.
پرواز،شركت،ويرجين،آزمايشي،سفر،بليط،فروش،پرداخت،دلار،آغاز،قيم ...

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از نیویورک تایمز؛ شرکت فضایی ویرجین گلکتیک که متعلق به ریچارد برانسون است، روز پنجشنبه اعلام کرد که فروش بلیط‌های سفرهایش به فضا را آغاز کرده و قیمت شروع برای هر بلیط را ۴۵۰ هزار دلار عنوان کرد.
پیش فروش این بلیط‌ها آغاز شده و علاقه مندان می‌توانند با پرداخت هزینه صندلی این پرواز را رزرو کنند.
بیشتر بخوانید
سفری چند صد هزار دلاری با تجربه چهار دقیقه بی وزنی
در این سفر چند صد هزار دلاری، مسافران به ۵۰ مایل بالاتر از زمین سفر کرده و تجربه چهار دقیقه بی وزنی را خواهند داشت و منظره زمین از بالا را مشاهده می‌کنند.
قیمت حداقلی هر صندلی ۴۵۰ دلار است.
این مبلغ ۲۰۰ هزار دلار بیشتر از مبلغی است که این شرکت در سال ۲۰۱۴ و قبل از توقف فروش اولین فضاپیمای V.S.S.
خود که در حین پرواز آزمایشی سقوط کرد، است.
حدود ۶۰۰ نفر بلیط دور قبلی را پیش خرید کرده بودند.
اگر کسی قبلاً مبلغ ۱۰۰۰ دلار پیش پرداخت را پرداخت نکرده باشد، باید مدتی دیگر منتظر بماند.
ویرجین گلکتیک ابتدا بلیط را در اختیار ۱۰۰۰ نفری قرار می‌دهد که توانستند در زمان شروع فروش بلیط با پرداخت این هزینه جایی را برای خودشان رزرو کرده اند.
مایکل کولگازیر، مدیرعامل ویرجین گلکتیک در جریان تماس با تحلیلگران صنعت اعلام کرد که این شرکت درآمد سه ماهه خود را اعلام کرده که قیمت بالاتر منجر به درآمد بیشتر می‌شود و سهامداران را خوشحال می‌کند.
اما، به گفته وی، سفر به فضا هنوز ارزش فوق العاده‌ای دارد، به طوری که افرادی که این سفر را با ما تجربه می‌کنند نمی‌توانند این موضوع را انکار کنند.
ریچارد برانسون، شرکت فضایی ویرجین گلکتیک را در سال ۲۰۰۴ تاسیس کرد.
او در ابتدا انتظار داشت پرواز‌های تجاری تا سال ۲۰۰۸ آغاز شود، اما توسعه هواپیمای موشکی بسیار دشوارتر و کندتر از برنامه ریزی انجام شد.
برانسون سرانجام در ماه جولای به عنوان یکی از شش نفر طی یک پرواز آزمایشی به لبه فضا سفر کرد.
پرواز بعدی این شرکت برای اواخر سپتامبر برنامه ریزی شده است.
این پرواز هنوز آزمایشی است، اما مشتریان پولدار نیز به همراه خواهد داشت، نیروی هوایی ایتالیا این پرواز را برای دو نفر از محققان خود خریداری کرد تا این پرواز آزمایشی را انجام دهند.
در اواسط سال ۲۰۲۲، ویرجین گلکتیک یک پرواز آزمایشی دیگر را برای تأیید ارتقاء و سپس آغاز عملیات تجاری برنامه ریزی کرده است.
این شرکت امیدوار است با پرواز هواپیما‌های فضایی اضافی، سرعت پرواز‌ها را افزایش دهد.
گفتنی است که پس از اینکه این شرکت قیمت این پرواز‌های تجاری را اعلام، سهامش رشدی ۵ درصدی داشت.
انتهای پیام/