خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شبکه افکارسنجی دانشگاه‌های ایران آغاز به کار کرد

مهر | دین و اندیشه | سه شنبه، 02 بهمن 1397 - 13:27
شبکه افکارسنجی دانشگاه‌های ایران با برگزاری اولین دوره آموزشی و با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم آغاز به کار کرد.
فرهنگي،اجتماعي،شبكه،دانشگاه،افكارسنجي،وزارت،ايران،عيني،شناخت ...

به گزارش خبرگزری مهر به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ شبکه افکارسنجی دانشگاه‌های ایران با برگزاری اولین دوره آموزشی و با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی مرکز استراتژیک ریاست جمهوری و مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری فرهنگی و اجتماعی آغاز به کار کرد.
در این نشست غلامرضا غفاری، اولین گام برای سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی در هر زمینه‌ای را بویژه در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی، مسئله‌شناسی و شناخت دقیق و همه‌جانبه از میدان و پهنه‌ی عمل دانست.
وی تنوع و تکثر موجود در فضای دانشگاهی را عاملی ضروری برای تشکیل این شبکه قلمداد کرد و افزود: تکوین این شبکه مدیران و کارشناسان را با مجموعه‌ای غنی از داده‌های عینی مواجه می‌کند که تسهیل‌گر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی است.
معاون فرهنگی و اجتماعی فهم توأمان جهان عینی و ذهنی را برای هر گونه مداخله و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی ضروری دانست و خاطر نشان کرد: کار ویژه‌ شبکه‌ افکارسنجی دانشگاه‌های ایران، خوانش دقیق جهان ذهنی کنشگران، افکار، ذائقه‌ها و نگرش‌های آنان در زیست جهان دانشگاه است، گویی نبض دانشگاه برای ما عیان می‌شود و می‌تواند ما را در نیازسنجی و شناخت میدان دانشگاه و روندشناسی تغییرات فرهنگی و اجتماعی دانشگاه توانمند و بی‌نیاز کند.
در ادامه زهرا پارساپور افزود: شبکه افکارسنجی دانشجویان ایران (شادا) در راستای سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی مبتنی بر دانش و پژوهش تأسیس شده است که با درک ضرورت پایش و رصد دانشگاه‌های ایران و دسترسی به داده‌های عینی، دقیق و متقن از فضای دانشگاهی کشور تکوین یافته است.
وی افزود: این شبکه می‌تواند با استفاده از ظرفیت ۱۳۰ دانشگاه زیر مجموعه خویش، گاهی مؤثر در جهت شناخت نگرش‌ها و باورهای دانشجویان بر دارد که از ماحصل آن می‌توان برای شناسایی نگرش‌ها و روندپژوهی تغییرات فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های کشور بهره برد.
مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی در ادامه صداقت، پیگیری، علم و آگاهی کارشناسان فرهنگی را پشتوانه‌ی اصلی شبکه افکارسنجی دانستند که با همکاری و هم‌افزایی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به ثمر نشسته است.