خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پل کاکارضا زیربار ترافیک رفت

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 15 مرداد 1400 - 15:53
مدیرکل راه و شهرسازی لرستان گفت: پل کاکارضا زیربار ترافیک رفت.
پل،بتني،پروژه،چهارخطه،الشتر،عرشه،لرستان

ایسنا/لرستان مدیرکل راه و شهرسازی لرستان گفت: پل کاکارضا زیربار ترافیک رفت.
وحید کرم‌الهی امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در جریان سیل ۹۸ که باعث وارد آمدن خسارت سنگین به تاسیسات زیربنایی ابنیه و جاده‌های استان شده بود، پل کاکارضا هم یکی از پروژه‌هایی بود که به دلیل آب شکستگی پایه‌ها تخریب شد و حدود ۳ کیلومتر از محور چهارخطه خرم‌آباد به شهرستان‌های الشتر و نورآباد و به سمت غرب کشور به دو خط تغییر یافت.
وی اضافه کرد: شهریور ۹۸ پروژه احداث پل کاکارضا به پیمانکار شرکت راه و ساختمان سپهر بستر واگذار شد و در این راه مشکلات متعددی سر راه پروژه از قبیل سیل آبان ۹۸، پاندمی کرونا و افزایش شدید قیمت مصالح ساختمانی را در پی داشت که البته با همت مسئولین مربوطه این مشکلات نتوانست خللی در مسیر احداث پل به وجود آورد.
مدیرکل راه و شهرسازی لرستان بیان کرد: امروز شاهد افتتاح و بهره‌برداری از پروژه پل کاکارضا و چهارخطه شدن‌کامل محور الشتر -خرم‌آباد با اعتباری بالغ بر ۱۶ میلیارد تومان هستیم.
کرم‌الهی اظهار کرد: طول کل پل کاکارضا ۹۰ متر و عرض عرشه پل ۱۲ متر که شامل سه دهانه سی متری است، سازه پل بتنی بوده و شامل شمع ستون‌های مدفون در خاک، ستون‌های بتنی، تیرهای بتنی پیش‌ساخته پیش‌تنیده و عرشه بتنی است.
انتهای پیام