خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مجید میررحیمی: آمادگی کمانداران خیلی خوب است/ امیدوارم در مسابقات کسب سهمیه هلند خوش بدرخشند

تسنیم | ورزشی | دوشنبه، 26 فروردین 1398 - 11:35
سرمربی تیم ملی ریکرو گفت: سعی کردیم بچه‌ها در اوج آمادگی راهی چین شوند و امیدواریم رکوردهای خوبی ثبت شود و انگیزه و امید بچه‌ها ادامه داشته باشد و در هلند خوش بدرخشند.
تيم،ريكرو،تداركاتي،مسابقات،سهميه،هلند،مسابقه

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مجید میررحیمی، سرمربی تیم ملی ریکرو در خصوص وضعیت آمادگی تیم ملی اظهار داشت: اردوی تیم ملی ریکرو از 5 ماه گذشته و به صورت فشرده آغاز شده است.
به دلیل محدودیت زمانی که تا آغاز مسابقات جهانی و کسب سهمیه وجود داشت دو مسابقه تدارکاتی را برای تیم در نظر گرفتیم که در اولین مسابقه تدارکاتی در بنگلادش به طلای تیمی بانوان، برنز تیمی مردان، نقره میکس و مدال نقره شیوا شجاعی مهر در بخش انفرادی دست یافتیم که این نتایج امید را به تیم ریکرو تزریق کرد و خوشبختانه در حال حاضر بچه‌ها روحیه خوبی دارند و با جان و دل تمرین می‌کنند.
وی در ادامه افزود: اواخر این ماه جهت برگزاری اردوی تدارکاتی و 15 روزه راهی گوانگجوی چین خواهیم شد که در امتداد این اردو مسابقات کاپ جهانی را در شانگهای چین داریم‌ این آخرین اردو و مسابقه تدارکاتی ما پیش از حضور در مسابقات هلند و کسب سهمیه برای این بازی‌ها است.
سرمربی تیم ریکرو تاکید کرد: سعی کردیم بچه‌ها در اوج آمادگی راهی چین شوند و امیدواریم رکوردهای خوبی ثبت شود و انگیزه و امید بچه‌ها ادامه داشته باشد و در هلند خوش بدرخشند.
به گزارش تسنیم، کمانداران ریکرو کشورمان خود را برای حضور در مسابقات جهانی و کسب سهمیه المپیک که خرداد ماه در هلند برگزار می شود، آماده می‌کنند.
انتهای پیام/