خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارتباط شهرداران ۳ استان سیل زده با شهردار تهران/ اعزام تیم های شست و شوی شهری به گلستان و لرستان

فارس | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 26 فروردین 1398 - 11:26
معاون خدمات شهری شهرداری تهران گفت: برای خروج گل و لای از خیابان های گلستان تیمی به همراه چندین دستگاه باب کت و واتر جت به این استان اعزام می شود.<br/><br/>
اعزام،تهران،شهرداري،شهري،گلستان،مناطق،يزداني،لرستان،كاميون،زده

معاون خدمات شهری شهرداری تهران گفت: برای خروج گل و لای از خیابان های گلستان تیمی به همراه چندین دستگاه باب کت و واتر جت به این استان اعزام می شود.
ارتباط شهرداران ۳ استان سیل زده با شهردار تهران/ اعزام تیم های شست و شوی شهری به گلستان و لرستان
به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس مجتبی یزدانی معاون خدمات شهری شهرداری تهران صبح امروز در حاشیه مراسم اعزام پنجمین کاروان کمک‌های مردمی شهرداری تهران به خوزستان، گفت: ما با توجه به مصوبه شورای شهر تهران که به درخواست شهرداری تهران پاسخ مثبت دادند مقرر شد تا امروز به دلیل اینکه در خوزستان بیشتر نیاز به ادوات و ماشین آلات سنگین داشتند امکاناتی نظیر لودر و بیل مکانیکی به این مناطق اعزام کنیم.
وی افزود: بیل، لودر، جرثقیل و ۱۶ فقره کامیون کمپرسی به مناطق اعزام می‌شوند که ۲۵ دستگاه کامیون هم اقلام اهدایی مردم است که در شهرداری مناطق جمع آوری شده است.
یزدانی ادامه داد: ما در گلستان و لرستان بعد از هماهنگی شهردارانشان با شهردار تهران دریافتیم که نیاز به پاکسازی معابر وجود دارد و به همین دلیل فردا یک اکیپ مجهز قوی با ۱۵۰ نفر نیرو برای پاکسازی آق قلا اعزام می شود.
وی افزود: به جهت تخلیه گل و لای از خیابان های گلستان امروز هم چند دستگاه واتر جت و باب کت و کامیون در قالب تیمی به گلستان اعزام خواهند شد.
معاون خدمات شهری شهرداری تهران گفت: این در حالی است که چند روز آینده مشابه همین اکیپ به لرستان و پلدختر اعزام خواهند شد تا اقدام به شست و شوی شهری کنند.
یزدانی در خصوص اجناس دست دوم و توزیع آن در بین سیل زدگان گفت: ما هیچ جنس دست دومی را در مناطق زلزله زده توزیع نکرده ایم.
وی در خصوص پایان ماموریت شهرداری تهران گفت: ما تا لحظه آخر یعنی زمانی که حتی خیابان ها را تمیز کنیم در استانهای زلزله زده خواهیم ماند.
انتهای پیام/