خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 18 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اصلاح ساختار مالی/ جهش تولید و سودآوری

ایسنا | استان‌ها، بازار | پنجشنبه، 14 مرداد 1400 - 20:30
مدیرعامل داروسازی زاگرس فارمدپارس از گروه دارویی تامین-شستا از اصلاح ساختار مالی و جهش تولید و سودآوری در این کارخانه خبر داد.
دارويي،توليد،شركت،زاگرس،داروسازي،ارتقاء،داروهاي

ایسنا/لرستان مدیرعامل داروسازی زاگرس فارمدپارس از گروه دارویی تامین-شستا از اصلاح ساختار مالی و جهش تولید و سودآوری در این کارخانه خبر داد.
دکتر محمود ابول‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا گفت: شرکت در سنوات گذشته بحران‌هایی از جمله ورشکستگی و ۴۰ میلیارد زیان انباشته داشت.
وی افزود: با حمایت‌های تی‌پی‌کو، شستا و تلاش مدیریت، پرسنل و برنامه‌ریزی‌های فراگیر از نظر مالی‌، تولید و ایجاد ساختارهای بهبود، شرکت‌ ارزش‌آفرین و سودده تی‌پی‌کو شده‌ و به جایگاه اصلی خود بازگشته است.
ابول‌زاده ادامه داد: امروز قطبی مهم در صنعت تولید داروهای دامپزشکی کشور شده‌ایم.
مدیرعامل داروسازی زاگرس فارمدپارس از گروه دارویی تامین-شستا، لوح و تندیس طلایی زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از منظر رشد بهره‌وری، افزایش ۱۵۵ درصدی فروش و افزایش ۱۳۰ درصدی سود خالص در ۴ ماهه ۱۴۰۰ نسبت به ۴ ماهه ۹۹، افزودن ۲۵ محصول جدید به سبد دارویی شرکت (داروهای گیاهی و محلول‌های خوراکی برای نخستین بار در کشور)، ارتقاء GMP خطوط تولیدی که از سال ۹۸ آغاز و در ۱۴۰۰ نیز ادامه یافت و بازسازی و ارتقاء GMP خطوط پرس قرص (پروژه توسعه‌ای و بهبود) را از جمله دستاوردهای این شرکت بر شمرد.
انتهای پیام