خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شرط سنی ورود به دانشگاه فرهنگیان افزایش یافت

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 14 مرداد 1400 - 19:53
نماینده مردم شهرستان‌های رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی گفت: با پیگیری‌های کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و تصویب شورای معاونین آموزش و پرورش شرط سنی ورود به دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی به ۲۴ سال افزایش یافت.
آموزش،شوراي،دانشگاه،رجايي

ایسنا/گیلان نماینده مردم شهرستان‌های رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی گفت: با پیگیری‌های کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و تصویب شورای معاونین آموزش و پرورش شرط سنی ورود به دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی به ۲۴ سال افزایش یافت.
محمدرضا احمدی سنگری نماینده مردم شهرستان‌های رشت و خمام در جمع خبرنگاران گفت: با پیگیری‌های کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و با تصویب شورای معاونین آموزش و پرورش شرط سنی ورود به دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی به ۲۴ سال افزایش یافت.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات در خصوص نتیجه پیگیری‌ها و نشست‌هایی که در خصوص رسیدگی به وضعیت اعتراض بسیاری از داوطلبان در خصوص درج شرط سنی ورود به دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی از ۲۴ سال به ۲۲ سال گفت: با توجه به درخواست‌های مکرر داوطلبان و به منظور افزایش دایره انتخاب و زمینه سازی برای گزینش اصلح، با تصویب شورای معاونین وزارت آموزش و پرورش و تایید وزیر آموزش و پرورش، حداکثر سن ورود به دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی از ۲۲ سال به ۲۴ سال تمام (متولدین ۱۳۷۶/۷/۱ به بعد) افزایش یافت.
انتهای پیام