خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فریادهای دلخراش حسن یزدانی پس از باخت به تیلور+ تصاویر

ایسنا | ورزشی | پنجشنبه، 14 مرداد 1400 - 16:41
حسن یزدانی با حال روحی بسیار بد و فریاد زنان راهی سالن گرم کردن بازی های المپیک توکیو شد.
يزداني،گرم،سالن،حسن،فرياد

حسن یزدانی با حال روحی بسیار بد و فریاد زنان راهی سالن گرم کردن بازی های المپیک توکیو شد.
به گزارش خبرنگار اعزامی ایسنا به توکیو، حسن یزدانی پس از اینکه مقابل تیلور رقیب آمریکایی خود شکست خورد و مدال طلای المپیک را از دست داد با حال روحی بسیار بد تشک کشتی را ترک کرد و حتی وارد میکسدزون نشد.
یزدانی همراه با غلامرضا محمدی و حسن طهماسبی مربیان تیم ملی از یک راهی دیگر وارد سالن گرم کردن شدند اما از دور صدای فریاد حسن یزدانی به گوش می‌رسید.
یزدانی در قسمتی از راه که به سالن گرم کردن منتهی می‌شود و در معرض دید قرار گرفت در حالی که از شدت گریه در حال خود نبود و فقط خدا را فریاد می‌زد به سمت سالن گرم کردن حرکت کرد و هر وسیله‌ای که جلوی راهش بود را با ضربه پا به اطراف پرتاب می‌کرد.
انتهای پیام