خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سابقه کار در شهرداری از نقاط قوت شورای ششم شهر مشهد است

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 14 مرداد 1400 - 16:41
سرپرست شهرداری مشهد گفت: نقطه قوت شورای ششم شهر مشهد این است که در آن کسانی عضویت دارند که پیشتر سابقه کار در شهرداری داشته‌اند.
مشهد،شهرداري،شوراي،شهر،اعضاي،شهري

ایسنا/خراسان رضوی سرپرست شهرداری مشهد گفت: نقطه قوت شورای ششم شهر مشهد این است که در آن کسانی عضویت دارند که پیشتر سابقه کار در شهرداری داشته‌اند.
رضا خواجه‌نائینی در آیین تحلیف اعضای ششمین شورای شهر مشهد که امروز، ۱۴ مرداد ماه، در تالارشهر برگزار شد اظهار کرد: حضور اعضای شورای شهر در شهرداری باعث شناخت مشکلات و مسائل شهری شده و سبب می‌شود که تصمیمات آنان کارشناسی و بهینه باشند.
امیدوارم با همدلی که بین اعضای شورای شهر وجود دارد، موفق بودن شهرداری مشهد در فرآیندهای مختلف در ۴ سال آینده کماکان ادامه داشته باشد چرا که به دلیل ورود زائران امام رضا(ع) کلان‌شهر مشهد همیشه پس از تهران به عنوان مهم‌ترین کلان‌شهر کشور مطرح و در حوزه‌های مختلف هم پیشرو بوده‌ است.
وی افزود: مشهد در حوزه‌های بسیاری مانند مالی، خدمات شهری، احداث قطار شهری، حمل‌ونقل عمومی در بین کلان‌شهرها رتبه اول را داشته‌ که امیدواریم این روند ادامه داشته باشد.
سرپرست شهرداری مشهد عنوان کرد: امیدوارم در دورانی که مسئولیت شهرداری مشهد را برعهده دارم، روال موفقیت‌ها را ادامه داده و در حوزه‌های مختلفی که توسط شورای شهر ریل‌گذاری می‌شود، کارها را با سرعت مطلوبی پیش ببریم.
انتهای پیام