افزایش قیمت نان در زنجان هنوز ابلاغ رسمی نشده است
زنجان-هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان تاکید کرد: هنوز هیچگونه ابلاغیهای مبنی بر افزایش قیمت انواع نان در زنجان به اتحادیه مربوطه اعلام نشده است.

محمدرضا آبیپور در گفتگو با خبرنگار مهر.
با اشاره به اینکه مقرر شده بود افزایش قیمت انواع نان در زنجان و هماهنگ با سایر نقاط کشور اعمال شود، اظهار کرد: با توجه به اینکه در تعدادی از استانها شاهد افزایش قیمت نان بودیم، به همین خاطر این افزایش قیمتها قرار بود با مصوبه کارگروه آرد ونان و تنظیم بازار در استان اعمال شود.
وی با یادآوری اینکه قیمتهایی که برای انواع نان در زنجان اعمال خواهد شد، کارشناسی شده بود و توسط مسئولان مربوطه در گروههای کارشناسی و تخصصی تعیین شده است، عنوان کرد: همه این افزایش قیمتها مقرر شده بود با اعلام رسمی در سطح استان اعمال شود.
آبی پور با اشاره به اینکه برخی گزارشها حاکی از افزایش قیمت انواع نان از امروز در زنجان دارد، گفت: اگر این موضوع صحت داشته باشد، بیتردید از افزایش قیمتی که در استانهای همجوار اتفاق افتاده تاثیر گرفته است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان با اعلام غیر قانونی بودن افزایش قیمت بدون هماهنگی با مراجع تصمیم گیری رعایت قیمت های فعلی انواع نان را مورد تاکید قرار داده و اضافه کرد این موضوع از طریق اتحادیه نانوایان به اطلاع نانوایان سطح استان نیز رسیده است.