خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 06 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کارگروه‌های بررسی عوامل پیشگیری از وقوع جرم در استان مرکزی تشکیل می‌شود

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 14 مرداد 1400 - 11:30
کارگروه‌های پژوهشی و علمی بررسی عوامل پیشگیری از وقوع جرم در استان مرکزی تشکیل می‌شود.
مركزي،مشكلات،استان،پيشگيري،دولت،قضا،موسوي،وقوع،كنترل،همكاري، ...

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، حجت‌الاسلام عبدالمهدی موسوی در شورای پیشگیری از وقوع جرم و آسیب استان مرکزی با اشاره به تغییر و تحولات دولت اظهار داشت: در ایام تغییر وتحول در دولت قرار داریم که مسئله بزرگ و بسیار ارزشمندی است و امیدواریم انتظارات مقام معظم رهبری در داخل و خارج از کشور تحقق یابد.
وی افزود: با وجود مشکلات بسیار اما ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بسیاری وجود دارد که باید این ظرفیت‌ها به فعلیت رسیده و از آنها استفاده کرد تا امید، آرزوها و اهداف موردنظر در جامعه تحقق یابد و به خوبی مشاهده شود.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی ادامه داد: دستگاه قضا باید وارد میدان شود و تنها نظاره‌گر نباشد به طوری که با اقداماتی از جمله احقاق حقوق عامه و کاهش مشکلات مردم یاریگر دولت باشد زیرا دولت به تنهایی نمی‌تواند در این مسیر حرکت و از عهده این موارد برآید.
موسوی تصریح کرد: در حوزه پیشگیری از وقوع جرم و کنترل ناهنجاری‌ها بخش مهم و عمده بر عهده سازمان‌ها و نهادها است به طوری که مقام معظم رهبری هم در این زمینه بر همکاری و کمک سایر نهادها به دستگاه‌ها تاکید کردند بنابراین همه باید وارد میدان شوند و به دستگاه قضا کمک کنند و دستگاه‌ قضا هم این همکاری و هم‌افزایی دستگاه‌ها را ارزیابی کند.
‌وی بیان کرد: در شرایط سخت کشور و دشمنی دشمنان عواملی از جمله احساسات مردم، بیکاری، دشمنی، مشکلات داخلی و سایر موارد سبب کاهش تاب‌آوری مردم شده به همین سبب باید کار ویژه به همراه خلاقیت با تلاش و کوشش بسیار انجام شود تا با همکاری و هم‌افزایی بتوان مشکلات را برطرف کرد.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی عنوان کرد: خشونت و جرائم علیه اشخاص تقریبا در رتبه 3 یا4 جرائم استان مرکزی است که باید کارگروه‌های مختلف پژوهشی و علمی در این زمینه تشکیل و همفکری و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ایجاد شود زیرا قبل از وقوع حادثه باید اقدام کرد و به دنبال راه حل بود.
موسوی تصریح کرد: امروز جهان درگیر بیماری کرونا است به همین سبب باید نهادهای حکومتی و حاکمیتی پای کار باشند و از ظرفیت آنها در رفع مشکلات استفاده کرد تا از گسترش این بیماری پیشگیری و شرایط کنترل شود و از طرفی باید علاوه‌بر تزریق واکسن کنترل و پیشگیری در دستورکار مردم باشد تا شاهد این باشیم که استان مرکزی به عنوان الگویی موفق در این زمینه باشد.
انتهای پیام/713/ ع