مشکلات آبی روستاهای سرپل ذهاب به دلیل کمبود تجهیزات است
مهر
|
استانها
|
پنجشنبه، 14 مرداد 1400 - 11:13
کرمانشاه- فرماندار شهرستان سرپل ذهاب با اشاره به وجود منابع آبی متعدد گفت: مشکلات آبی روستاهای این شهرستان به دلیل کمبود تجهیزات است.

نورالدین فرزادیپور در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به مشکلات آبرسانی روستایی اظهار کرد: با وجود منابع متعدد آب در مجتمعهای روستایی مشکلی از نظر کمی آب وجود نداشته اما به لحاظ عدم وجود تجهیزات کافی مشکلاتی به وجود آمده است.
وی افزود: اداره آبفا شهرستان سرپل ذهاب باید یک انبار تجهیزات جایگزین داشته و تمهیدات لازم برای رفع مشکلات آب شرب و شکستگیها انجام دهد، این اداره باید در کوتاهترین زمان مشکلات را رفع کند.
فرماندار شهرستان سرپل ذهاب تصریح کرد: در این شهرستان مخازن ذخیره آبی از جمله دماغ سفید ساخته شده که فاقد تجهیزات لازم برای انتقال آب بوده که نارضایتیهای مردمی را به همراه داشته است.
فرزادیپور گفت: جا به جایی مجتمع آبرسانی سرباغ گلین به علت صعبالعبور بودن آن به مجتمع آبرسانی امامیه باید انجام شود.