خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رفع کاستی‌ها توسط شورای ششم تهران/ تهران نیاز به شبکه حمل و نقل جامع دارد

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 14 مرداد 1400 - 09:47
رییس شورای پنجم تهران گفت: تهران نیاز به اتوبوس‌های برقی و شبکه حمل و نقل جامع دارد که بیش از نصف این مجموعه در این دوره ساخته شده است.
تهران،شوراي،ششم،هاشمي

هاشمی مطرح کرد؛
به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن هاشمی رییس شورای شهر دوره پنجم در این تحلیف شورای ششم تهران اظهار کرد: ما براساس منویات مقام معظم رهبری، سعی کردیم بهترین دستاورد‌ها را برای تهران داشته باشیم، کاستی‌هایی داشتیم که انشالله شورای ششم به آن بپردازد و یکی از مشکلات جدی تهران آلودگی هوا و آسیب‌های اجتماعی است که کاهش پیدا نکرد و افزایش هم داشت.
وی ادامه داد: تهران نیاز به اتوبوس‌های برقی و شبکه حمل و نقل جامع دارد که بیش از نصف این مجموعه در این دوره ساخته شده است، همچنین من همیشه تلاشم کاهش تنش‌ها و تخریب‌ها بوده است.
در حال تکمیل….