خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زارع: گل‌های ساده ای از فولاد خوردیم

فارس | ورزشی | پنجشنبه، 14 مرداد 1400 - 00:12
سرمربی تیم فوتبال ملوان انزلی گفت:اگر گل‌های ساده‌ای نمی‌خوردیم و می‌توانستیم نیمه اول بدون گل خورده به رختکن برویم نتیجه‌ دیگری می‌توانست رقم بخورد.
تيم،ملوان،خوزستان،فولاد،فرصت،گل

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، مازیار زارع بعد از شکست 2 بر صفر مقابل فولاد خوزستان در نیمه نهایی جام حذفی اظهار داشت: اول از همه درگذشت فرزند شیرپور از پیشکسوتان ملوان را تسلیت می‌گویم.
به هر دو تیم خسته نباشید می‌گویم.
هر دو تیم آنچه داشتند را ارائه کردند.
در جریان بازی یکی دو فرصت خوب داشتیم که می‌توانست به گل تبدیل شود.
در نیمه دوم بهتر بازی کردیم نسبت به نیمه اول، یک تک موقعیت خوب داشتیم.
فولاد تیم پرمهره و با کیفیتی است.
جز دو سه تیم لیگ برتری است که با برنامه فوتبال بازی می‌کند.
اگر گل‌های ساده‌ای نمی‌خوردیم و می‌توانستیم نیمه اول بدون گل خورده به رختکن برویم.
نتیجه‌ دیگری می‌توانست رقم بخورد.
می‌توانستیم به این راحتی گل نخوریم.
به مجموعه فولاد و مردم خوب خوزستان تبریک می‌گویم.
وی در مورد صحبت‌هایش مبنی بر حمایت از خوزستان گفت: وظیفه همه ماست که از سراسر کشور حمایت کنیم بخصوص در این شرایط بد اقتصادی که برای کشور پیش آمده است،آن حرف‌هایم دلی بود.
سرمربی ملوان در مورد شرایط این تیم گفت: ملوان چند سال درگیر سقوط نکردن بود و مجموعه‌ای جدید تحویل گرفتیم که برای هماهنگی نیاز به زمان داریم.
جوانان خوبی از تیم‌های پایه خودمان تحویل گرفته‌ایم و این جوانان نیاز به فرصت دارند و اگر به انها فرصت بدهیم آینده از آن ملوان است.
انتهای پیام/