خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هیچ‌ کس خارج از یمن نمی‌تواند برای این کشور تصمیم بگیرد

مهر | سیاسی، بین‌الملل | چهارشنبه، 13 مرداد 1400 - 20:59
رئیس‌جمهور با بیان اینکه سرنوشت یمن باید به دست خود یمنی‌ها رقم بخورد، تأکید کرد: هیچ‌کس خارج از یمن نمی‌تواند برای این کشور تصمیم بگیرد.
يمن،مقاومت،رئيسي،استكبار،ايستادگي،جهان،عبدالسلام

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، سیدابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور، عصر امروز در دیدار: «محمد عبدالسلام» فرستاده ویژه دولت نجات ملی یمن با تجلیل از مقاومت و ایستادگی مردم و مجاهدین یمن در مقابل مستکبران و زورگویان، اظهار داشت: امروز یمن به جلوه ایستادگی و مقاومت در مقابل استکبار جهانی و افتخار جهان اسلام و جهان عرب تبدیل شده است.
وی خاطر نشان کرد: مقاومت و ایستادگی مردانه مردم و جوانان یمن برای عزت و استقلال خود در مقابل استکبار و ایادی آن، همه جهانیان را حیرت‌زده کرده است و این افتخار نه تنها برای مردم یمن، بلکه متعلق به همه مسلمانان و آزادیخواهان جهان است.
رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه مردم و مجاهدین یمن پیروز میدان هستند، تصریح کرد: امروز برای همه جهانیان و حتی متجاوزین آشکار است که پیروز واقعی این عرصه کیست.
رئیسی با بیان اینکه سرنوشت یمن باید به دست خود یمنی‌ها رقم بخورد، تأکید کرد: هیچ‌کس خارج از یمن نمی‌تواند برای این کشور تصمیم بگیرد.
همچنین «محمد عبدالسلام» فرستاده ویژه دولت نجات ملی یمن نیز در این دیدار با تبریک و اظهار خشنودی از انتخاب رئیسی، گفت: یمن گام‌های بلندی برای پیشرفت و توسعه برداشته است و خود را در این مسیر، در کنار و پشتیبان جمهوری اسلامی ایران می‌داند.
وی با بیان اینکه ایران و یمن در محور واحدی علیه استکبار قرار دارند، اظهارداشت: مردم یمن خط مقاومت را برگزیده است و قدرتمندتر از همیشه این مسیر را ادامه خواهد داد.