خراسان شمالی در اضطراب شیوع بالای کرونا/ ۵۵۱ بستری در ۲۴ ساعت گذشته!
فارس
|
برگزیده
|
چهارشنبه، 13 مرداد 1400 - 15:40
رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، گفت: با بستری ۱۲۵ بیمار جدید طی ۲۴ ساعت گذشته، هم اکنون ۵۵۱ بیمار دارای علایم بیماری کووید ۱۹ در بیمارستانهای استان بستری هستند.

به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد، با اعلام نتایج قطعی آزمایشهای انجام شده، طی ۲۴ ساعته گذشته و تا ظهر امروز ۱۳ مرداد ماه، متأسفانه ۵ نفر از بیماران مبتلا به کرونا در استان فوت و ۵۵۰ نفر بستری هستند.
سیداحمد هاشمی، درهمین مورد اظهار کرد: متأسفانه تعداد موارد ابتلا و بستری باشیب بسیار زیاد در حال افزایش است و وضعیت بیمارستان های استان از وضعیت قرمز عبور کرده است.
وی افزود: عوامل متعددی به ویژه عادی انگاری و عدم رعایت مسائل بهداشتی و نزدن ماسک در مجامع عمومی و برگزاری و شرکت در دورهمیها و مراسم عزا و عروسی و رفتن به سفر در این خصوص تاثیرگذار بوده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، افزود: میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی بخصوص استفاده از ماسک در استان شدیدا کاهش یافته است.
انتهای پیام/ج/ی