خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خراسان شمالی در اضطراب شیوع بالای کرونا/ ۵۵۱ بستری در ۲۴ ساعت گذشته!

فارس | برگزیده | چهارشنبه، 13 مرداد 1400 - 15:40
رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، گفت: با بستری ۱۲۵ بیمار جدید طی ۲۴ ساعت گذشته، هم اکنون ۵۵۱ بیمار دارای علایم بیماری کووید ۱۹ در بیمارستان‌های استان بستری هستند.
استان،ماسك،بستري،متأسفانه،بهداشتي،رعايت

به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد، با اعلام نتایج قطعی آزمایش‌های انجام شده، طی ۲۴ ساعته گذشته و تا ظهر امروز ۱۳ مرداد ماه، متأسفانه ۵ نفر از بیماران مبتلا به کرونا در استان فوت و ۵۵۰ نفر بستری هستند.
سیداحمد هاشمی، درهمین مورد اظهار کرد: متأسفانه تعداد موارد ابتلا و بستری باشیب بسیار زیاد در حال افزایش است و وضعیت بیمارستان های استان از وضعیت قرمز عبور کرده است.
وی افزود: عوامل متعددی به ویژه عادی انگاری و عدم رعایت مسائل بهداشتی و نزدن ماسک در مجامع عمومی و برگزاری و شرکت در دورهمی‌ها و مراسم عزا و عروسی و رفتن به سفر در این خصوص تاثیرگذار بوده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، افزود: میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی بخصوص استفاده از ماسک در استان شدیدا کاهش یافته است.
انتهای پیام/ج/ی