خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انهدام باند خرید و فروش سلاح جنگی/ ۳ خلافکار دستگیر شدند

فارس | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 13 مرداد 1400 - 14:54
رئیس پلیس پیشگیری پایتخت از شناسایی و دستگیری اعضای باند خرید و فروش سلاح جنگی در تهران خبر داد.
جنگي،سلاح،تهران،خريد،فروش،موقوفه،سرهنگ

سرهنگ جلیل موقوفه ای رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس از دستگیری اعضای باند خرید و فروش سلاح جنگی در شرق تهران خبر داد.
سرهنگ موقوفه ای در تشریح جزئیات خبر فوق اظهار داشت: در پی اخبار واصله مبنی بر خرید و فروش سلاح جنگی در شرق تهران، تیم عملیات کلانتری ۱۴۶ حکیمیه تهرانپارس رسیدگی به موضوع را در دستور کار خود قرار داده و پس از رصد گسترده اطلاعاتی و بازبینی دوربین های مداربسته مخفیگاه اعضای باند خرید و فروش سلاح جنگی را شناسایی کردند.
رئیس پلیس پیشگیری تهران تصریح کرد: ماموران پلیس پیشگیری پایتخت پس از اخذ مجوز قضائی در یک عملیات هماهنگ ۳ متهم را در مخفیگاهشان بازداشت و برای تحقیقات مقدماتی به کلانتری منتقل کردند.
وی با بیان اینکه در مخفیگاه خلافکاران ۳ قبضه سلاح جنگی همراه با مهمات کشف شد‌ افزود: متهمان در بازجویی ها صراحتا به خرید و فروش سلاح جنگی در شرق تهران اعتراف کردند.
سرهنگ موقوفه ای خاطرنشان کرد: متهمان برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.
انتهای پیام/