خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۱ میلیارد تومان برای اجرای کنارگذر ایوان اختصاص یافت

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 13 مرداد 1400 - 11:54
ایلام-نماینده مردم ایلام در مجلس گفت: ۲۱ میلیارد تومان برای تسریع در روند اجرای کنارگذر ایوان اختصاص یافته است.
پروژه،كشاورزان،سند،فلاحي،راهسازي،ايوان،ايلام

سارا فلاحی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: پروژه راهسازی کنار گذر شهر ایوان برای توسعه زیرساخت‌های شهرستان و استان بسیار حائز اهمیت است.
وی گفت: با توجه به اینکه این پروژه راهسازی عملیات اجرایی آن از سال ۹۷ شروع شده، اعتبارات بسیار خوبی برای این پروژه منظور شده که بالغ بر حدود ۲۱ میلیارد تومان است.
نماینده مردم ایلام اضافه کرد: رسیدگی به حقوق کشاورزان که در مسیر پروژه هستند نیز در دستور کار قرار دارد.
وی افزود: برخی از مردم که سند زمین داشتند، این اراضی تملک و پول پرداخت شده، اما برخی کشاورزان هستند که زمین متعلق به آنها است اما سند در اختیار ندارند، در این راستا مدیر کل راه و شهرسازی استان قول دادند که از طریق دادگستری یک اعلام عمومی ثبت سند برای این افراد شود.
فلاحی اضافه کرد: طبق گفته مسئولان در کمتر از ۱۸ ماه آینده این پروژه آماده بهره برداری خواهد بود.
نماینده مردم ایلام در مجلس عنوان کرد: مشکلات باغداران و کشاورزان مناطق گرمسیری شهرستان ایوان نیز مورد بررسی قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: مشکل اصلی آنها جاده و راه دسترسی برای تردد بود که برای بهسازی جاده اقداماتی در آینده صورت خواهد گرفت، مطالعاتی قبلاً انجام گرفته که تکمیل خواهد شد که راه دسترسی مردم ساده‌تر شود.