خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 20 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کدام دعای شهید موحد دانش همان لحظه اجابت شد؟+عکس

تسنیم | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 13 مرداد 1400 - 11:13
همزمان با سیزدهم مردادماه سالروز شهادت شهید علیرضا موحددانش به ذکر خاطره‌ای از این شهید که توفیق زیارت خانه کعبه را از خداوند درخواست کرد، می‌پردازیم.
عمليات،موحد،شهدا،شهيد،دانش،تيپ،فرماندهي،اعزام،تسنيم،سيدالشهد ...

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، «روزبه‌روز باید یاد شهدا و تکرار نام شهدا و نکته‌یابی و نکته‌سنجی زندگی شهدا در جامعه‌ی ما رواج پیدا کند.»، این جمله کوتاه برشی از فرمایشات مقام معظم رهبری در 27 بهمن ماه سال 1393 در خصوص اهمیت نام و یاد شهدا است.
خبرگزاری تسنیم در نظر دارد هر روز خاطره‌ای از سبک زندگی، سیرۀ اخلاقی شهدا و روزهای سخت دفاع مقدس را منتشر کند.
بعد از عملیات بازی دراز با دلی شکسته رو به خدا کردم گفتم: پروردگارا!
ما که توفیق شهادت نداشتیم، قسمت کن در همین جوانی که کعبه‌ات را، حرم رسولت را، غریبی بقیعت را زیارت کنم....
.
مشغول دعا و درخواست از درگاه پر از لطف خداوند بودم که شهید پیچک آمد و دستی به شانه‌ام زد و گفت: حاج علی مکه می‌روی؟
یک دفعه جا خوردم و با تعجب پرسیدم؟
چطور مگه؟
خندید و ادامه داد: برایم سفر جور شده‌است، اما من به دلیل تدارک عملیات نمی‌توانم بروم و با خود گفتم شاید شما دوست داشته باشید به مکه بروید!
سر به آسمان بلند کردم.
دلم می‌خواست با تمام وجود فریاد بکشم: خدایا شکرت.
درباره شهید موحد دانش
شهید علیرضا موحد دانش با شروع جنگ تحمیلی به جبهه اعزام شد و به‌عنوان جانشین محسن وزوایی در عملیات «بازی دراز» حضور یافت و در همین عملیات، یک دستش قطع شد.
پس از عملیات «مطلع الفجر» مدتی بعد به تیپ 27 محمد رسول‌الله (ص) اعزام شد تا به‌عنوان معاون گردان حبیب بن مظاهر مأموریتش را انجام دهد.
شهید موحد دانش پس از خاتمه عملیات فتح‌المبین، فرماندهی گردان حبیب بن مظاهر را بر عهده گرفت و نقش فعالی در مراحل سه‌گانه «الی بیت‌المقدس» و آزادی خرمشهر ایفا کرد.
شهید موحد دانش پس از پایان عملیات بیت‌المقدس، به لبنان اعزام شد و بعد از بازگشت از لبنان، فرماندهی تیپ 10 سیدالشهدا (ع) را بر عهده گرفت و در عملیات والفجر 1 با این تیپ وارد عملیات شد و در همان عملیات نیز مجدداً مجروح شد.
سرانجام علیرضا موحد دانش، در تاریخ 13 مرداد 1362 در عملیات والفجر 2 در منطقه حاج عمران، درحالی‌که فرماندهی تیپ 10 سیدالشهدا (ع) را بر عهده داشت به فیض شهادت نائل شد.
انتهای پیام/