خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کرونا ۲ قربانی دیگر در کهگیلویه و بویراحمد گرفت

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 13 مرداد 1400 - 11:13
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: ۲ بیمار کهگیلویه و بویراحمدی بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند.
كهگيلويه،ياسوج،بويراحمد،كرونا،علوم،پزشكي،نفر،دانشگاه

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: ۲ بیمار کهگیلویه و بویراحمدی بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند.
پرویز یزدان‌پناه افزود: متاسفانه ۲ هم استانی بر اثر ابتلا به ویروس کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته جان خود را از دست دادند و شمار قربانیان کرونا در کهگیلویه و بویراحمد به ۷۴۷ نفر افزایش یافت.
وی اظهارکرد: هم اکنون ۴۵۳ بیمار در بیمارستان‌های معین کرونای استان بستری بوده که از این تعداد ۱۷۱ نفر مبتلای قطعی و ۲۵ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خاطرنشان کرد: از ۹۹۳ جواب نمونه pcr دریافت شده از آزمایشگاه سلولی مولکولی یاسوج، حدود ۵۰ درصد موارد مثبت بودند که شهرستان‌های گچساران، بویراحمد، باشت، کهگیلویه و بهمئی بیشترین موارد مثبت را داشتند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، یزدان پناه بیان کرد: با توجه به مشاهده دلتای این ویروس موسوم به کرونای هندی در کهگیلویه و بویراحمد و سرعت بسیار زیاد سرایت آن و درگیری سنین پایین، مردم استان باید در رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی به خصوص فاصله فیزیکی یک و نیم متری، زدن ماسک را رعایت کرده و همچنین از شرکت در دورهمی‌های خانوادگی، تجمعات، مراسم‌های عزا و عروسی و جشن‌ها خودداری کنند تا بتوانیم این خیز را مهار کرده و وارد وضعیت بحرانی‌تر نشویم.
انتهای پیام