خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کرونا در هرمزگان ۱۹ فوتی دیگر گرفت

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 13 مرداد 1400 - 09:31
بندرعباس - سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: ۱۹ نفر در شبانه روز اخیر بر اثر ابتلای به کرونا و عوارض ناشی از آن جان باخته‌اند.
هرمزگان،نفر،روز،دوز،بستري

به گزارش خبرگزاری مهر، فاطمه نوروزیان اظهارداشت: در شبانه روز اخیر متأسفانه ۱۹ فوتی کرونا در استان هرمزگان داشته‌ایم که (شامل ۱۰ مرد و ۹زن ۲۹ تا ۹۵ ساله در بندرعباس، رودان، سیریک، قشم، پارسیان، کیش، جاسک و بستک) بوده است.
وی افزود: با بستری ۳۱۴ نفر در شبانه روز اخیر، متأسفانه رکورد دیگری در شمار بیماران بستری در طول یک روز در استان زده شده و شمار افراد بستری به ۱۲۴۴ نفر رسید.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ادامه داد: ۱۳۳ بیمار کرونایی نیز در آی‌سی‌یو قرار دارند و حال ۲۴ نفر از آنان وخیم است.
شمار کل فوت شدگان قطعی کرونا در هرمزگان به ۱۷۳۸ نفر رسید.
نوروزیان گفت: ۷ هزار و ۸۴۷ دوز واکسن امروز در هرمزگان تزریق شد که شمار کل واکسن‌های تزریق شده به ۳۱۰ هزار و ۵۸۳ دوز رسیده است.
در هرمزگان تنها ۴۸ هزار و ۹۶۴ نفر دوز دوم خود را دریافت کرده‌اند.
بنا به اعلام دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، ۴نفر از جان‌باختگان امروز در روزهای اخیر و در بدو ورود به بیمارستان جان خود را از دست داده‌اند و اکنون نتیجهٔ تست‌شان مثبت شده است و ۱۵ نفر هم مربوط به یک روز اخیر است.