خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عربستان پس از پایان ریاست بر «جی ۲۰» سیاست «اعدام» را تشدید کرد

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 12 مرداد 1400 - 13:41
سازمان عفو بین الملل با انتشار گزارشی اعلام کرد که عربستان سعودی پس از پایان دوره ریاستش بر گروه «جی ۲۰» سیاست «اعدام» را تشدید کرد.
اعدام،عربستان،گزارش،عفو،جي،سعودي،الملل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، سازمان عفو بین الملل گزارشی را درباره تشدید سیاست اعدام توسط مقامات سعودی منتشر کرده است.
این سازمان در گزارش خود آورده است: عربستان سعودی پس از پایان دوره ریاستش بر گروه «جی ۲۰» سیاست «اعدام» را تشدید کرد.
بر اساس این گزارش، عفو بین الملل همچنین اعلام کرده است: مقامات سعودی به تعقیب بی امان افراد پرداخته اند؛ افرادی که نظرات خود را آزادانه بیان و یا از دولت انتقاد کردند.
مقامات عربستان از زمانی که این کشور ریاست گروه جی ۲۰ را در پایان نوامبر ۲۰۲۰ تحویل داد، حداقل ۱۳ تَن را پس از محاکمات ناعادلانه در دادگاه‌های کیفری محکوم کردند.
در این گزارش آمده است: در سال ۲۰۲۰ شمار اعدام‌ها در عربستان ۸۵ درصد کاهش یافت اما به محض پایان ریاست این کشور بر گروه جی ۲۰ سیاست اعدام به شدت از سر گرفته شد.
در حدفاصل میان ماه‌های ژانویه و ژوئیه ۲۰۲۱ دستکم ۴۰ تن در عربستان اعدام شدند.
عفو بین الملل همچنین اعلام کرد: حتی مدافعان حقوق بشری که آزاد شده اند همچنان ممنوع السفر بوده و از دسترسی به شبکه‌های اجتماعی محروم هستند.
آزادی زنان مدافع حقوق بشر همچون لجین الهذلول، نسیمه الساده و سمر بدوی در سال ۲۰۲۱ هم با شروط محدود کننده همراه است.