خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نتایج و حواشی رقابت‌های المپیک ۲۰۲۰

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | سه شنبه، 12 مرداد 1400 - 09:24
اخبار نتایج و حاشیه‌های روز دوازدهم المپیک ۲۰۲۰ توکیو را در بسته زیر مشاهده می‌کنید.
المپيك،گرايي،كشورمان،توكيو،نهايي،مسابقات،كميته،برگزاري

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، دوازدهمین روز از مسابقات المپیک توکیو، صبح امروز با برگزاری مسابقات تعدادی از نمایندگان کشورمان آغاز شد.
نماینده‌های کاروان کشورمان امروز در رشته‌های کشتی (فرنگی) و وزنه برداری به مصاف رقیبان خود رفتند.
محمد رضا گرایی، محمد علی گرایی و هادی ساروی در کشتی فرنگی و علی هاشمی در وزنه برداری پا به مسابقات خود گذاشتند.
این خبر بروزرسانی می‌شود.
محمدرضا گرایی، فرنگی‌کار وزن ۶۷ کیلوگرم کشورمان در مرحله یک چهارم نهایی مقابل فرانک استابلر از آلمان با نتیجه ۵ بر ۵ به پیروزی رسید و راهی نیمه نهایی شد.
محمدرضا گرایی، فرنگی‌کار وزن ۶۷ کیلوگرم کشورمان در مرحله یک هشتم نهایی مقابل هورتا از کلمبیا با نتیجه ۸ بر صفر به پیروزی رسید و راهی مرحله بعد شد.
حواشی روز دوازدهم:
۱۸ کرونایی جدید در المپیک توکیو/ تعداد مبتلایان به ۲۹۹ نفر رسید
بر اساس اعلام کمیته برگزاری المپیک توکیو نتیجه آزمایش کرونای ۱۸ نفر دیگر در المپیک توکیو مثبت شده است.
با احتساب این موارد مجموع مبتلایان المپیکی به ویروس کرونا از ابتدای ماه جولای تا امروز به ۲۹۹ نفر رسید.
دیدار صالحی امیری با رئیس کمیته بین المللی المپیک
سید رضا صالحی امیری، رئیس کمیته ملی المپیک در دیدار با توماس باخ بابت برگزاری رویداد بزرگ المپیک در دوران همه گیری کرونا تبریک گفت و اظهار داشت: انصافا هیچکس در دنیا جز خود شما و گروه موفقتان فکر نمی‌کرد این رویداد در این شرایط و علی رغم مخالفت‌های فراوان برگزار شود.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/