خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سیل در شاهین دژ جان یک چوپان را گرفت

ایسنا | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | سه شنبه، 12 مرداد 1400 - 08:11
مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان غربی گفت: سیل در شاهین دژ جان یک چوپان را گرفت.
بارش،چوپان،استان،آبگرفتگي،دژ،شاهين

ایسنا/آذربایجان غربی مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان غربی گفت: سیل در شاهین دژ جان یک چوپان را گرفت.
امیر عباس جعفری در گفت و گو با ایسنا با اشاره به بارش های دیروز و دیشب در سطح استان افزود: بارش ها سبب آبگرفتگی در ۵ روستای تکاب شد و به طویله احشام خسارت وارد کرد که برآورد خسارات در دست بررسی است.
وی تصریح کرد: همچنین در شهرستان شاهین دژ بارندگی به تعدادی از عشایر خسارت مالی وارد کرده و سیل این منطقه جان یک نفر چوپان به همراه گوسفندانش را گرفت که پیکر چوپان توسط هلال احمر پیدا شد.
جعفری با اشاره به بارش های شب گذشته در مرکز استان نیز گفت: خوشبختانه تاکنون خساراتی از بارش شدید باران شب گذشته در ارومیه گزارش نشده است و فقط بارش ها در حد آبگرفتگی در برخی معابر شهری بوده است.
مدیرکل مدیریت بحران داری استانداری افزود: از شهروندان تقاضا داریم در صورت اعلام هشدار هواشناسی از حضور در ارتفاعات و چرای دام ها پرهیز کنند تا شاهد بروز چنین حوادث تلخی در استان نباشیم.
انتهای پیام