خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تلاش مشترک پاکستان، چین و روسیه برای ایجاد صلح در افغانستان

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 11 مرداد 1400 - 19:30
«معید یوسف» دستیار ویژه نخست وزیر پاکستان در امور امنیتی از تلاش مشترک این کشور به همراه چین و روسیه برای یافتن راهی مسالمت آمیز جهت فرونشاندن درگیری ها در افغانستان خبر داد.
افغانستان،كشور،يوسف،پاكستان،آمريكايي،داخلي،امنيت،جنگ،معيد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، «معید یوسف» دستیار ویژه نخست وزیر پاکستان در امور امنیتی از تلاش مشترک این کشور به همراه چین و روسیه برای یافتن راهی مسالمت آمیز جهت فرونشاندن درگیری ها در افغانستان و جلوگیری از ایجاد جنگ داخلی در این کشور خبر داد.
بر اساس این گزارش، معید یوسف که این سخنان را در جریان سفر خود به آمریکا و دیدار با «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی این کشور و دیگر مقامات آمریکایی مطرح می کرد، تاکید کرد که خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان منجر به سازماندهی مجدد گروه های تروریستی مانند القاعده در این کشور شده که چنین موضوعی، نه تنها امنیت منطقه بلکه امنیت آمریکا را نیز تهدید خواهد کرد.
به نوشته روزنامه پاکستانی «اکسپرس تریبیون»، یوسف تاکید کرده که پاکستان به همراه دولت افغانستان به دنبال یافتن راهی برای عقب نشینی از میدان جنگ داخلی و نه افزایش آتش آن در این کشور است.
به گفته وی، نگرانی اسلام آباد از این موضوع است که ترک کامل افغانستان توسط نیروهای آمریکایی، منجر به مواجهه کشورهای منطقه در برابر جنگ داخلی افغانستان و قدرت گرفتن گروه های تروریستی در این کشور شود و به همین دلیل نیز، پاکستان در همکاری با روسیه و چین به دنبال ایجاد صلح و ثبات در افغانستان شود.
این در حالیست که پس از پایان ادعایی حضور اشغالگران خارجی به سرکردگی تروریست های امریکایی در افغانستان، اوضاع امنیتی این کشور دائماً رو به وخامت در حرکت است به گونه ای که تحلیل گران در خصوص سوء استفاده واشنگتن از این وضعیت در افغانستان هشدار داده اند.