خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

از شنا، بسکتبال و فوتبال تا دوومیدانی؛ دونده ایتالیایی چطور سریعترین مرد جهان شد؟

فارس | ورزشی | دوشنبه، 11 مرداد 1400 - 10:53
دونده ایتالیایی که سریعترین مرد جهان در المپیک توکیو شد، از نحوه حضورش در این رشته به صحبت پرداخت.<br/>
دونده،ياكوبز،ايتاليايي،ركورد،المپيك،دوي،مادرش،امتحان،ثانيه،م ...

دونده ایتالیایی که سریعترین مرد جهان در المپیک توکیو شد، از نحوه حضورش در این رشته به صحبت پرداخت.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس،‌ یاکوبز لامونت دونده ایتالیایی روز گذشته موفق شد در دوی 100 متر با رکورد 9.80 ثانیه قهرمان شده و صاحب مدال طلا شود.
او اولین ایتالیایی و دومین دونده اروپایی است که در دوی 100 متر قهرمان المپیک می‌شود.
پیش از این لینفورد انگلیسی در المپیک 1992 بارسلون در این ماده مدال طلا گرفته بود.
این دونده 26 ساله که پدرش آمریکایی و مادرش ایتالیایی است، متولد ال پاسو تگزاس بوده و در یک ماهگی پس از اینکه پدرش به عنوان نیروی ارتش آمریکا به کره جنوبی مامور شده، به همراه مادرش به ایتالیا آمد و در آنجا ساکن شدند.
یاکوبز اعتراف می‌کند که زبان انگلیسی‌اش خوب نیست و می‌گوید: «با تمام وجود احساس ایتالیایی بودن می‌کنم، اما تلاشم این است که انگلیسی را هم بهتر یاد بگیرم.»
او پیش از اینکه سمت دوومیدانی بیاید، چندین رشته را هم امتحان کرده بود.
مادرش می‌گوید: «من از خانواده‌ موتور سواران بودم و یاکوبز تقریبا همه رشته‌ها را امتحان کرد، از شنا تا بسکتبال.
من می خواستم او استعداد خود را کشف کند و در خواب هم حتی آرام و قرار نداشت!»
این دونده صحبت‌های مربی مدرسه اش را به یاد می‌آورد: « از آنجا که من در فوتبال مهارت خاصی نداشتم ، اما سرعت خوبی داشتم و پس از آن مربی‌ام گفت چرا ورزش دیگری مانند دو و میدانی را امتحان نمی‌کنی؟»
از آنجا بود که این دونده به سمت دوومیدانی آمد و ابتدا به سمت پرش طول رفت و در سال 20116 در قهرمانی ایتالیا رکورد 7.98 متر را ثبت کرد، اما در سال 2018 با کسب اولین عنوان قهرمانی کشورش در دوی 100 متر و نزدیک شدن به رکورد 10 ثانیه، در این مسیر پیشرفت‌های زیادی داشت.
یاکوبز در مسابقات قهرمانی داخل سالن اروپا در مارس در تورون لهستان یک نمایش قدرتمند برای کسب طلای 60 متر مردان داشت و با 6.47 ثانیه بهترین رکورد را در جهان ثبت کرد.
وی پیش از این در مورد حضورش در المپیک گفته بود: «من برای کسب مدال به توکیو می‌روم، بولت و کریستین کلمن آنجا نیست.
این نبرد خواهد بود و نمی‌توانم رویای را متوقف کنم.»
خالکوبی‌های یاکوبز به چه معناست؟
او با 1.88 متر قد و 80 کیلو وزن یکی از دونده‌های سایز بزرگ در بخش سرعت است، اما شاید خالکوبی‌هایش بیشتر مورد توجه باشد.
انتهای پیام/