خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کره شمالی باز هم آمریکا را مقصر تجمعات ضد دولتی در کوبا دانست

ایسنا | بین‌الملل | دوشنبه، 11 مرداد 1400 - 10:12
دولت کره شمالی امروز دوشنبه مجددا آمریکا را از بابت مداخله در امور داخلی کوبا با تحریک تظاهرات ضددولتی و ناآرامی در این کشور حوزه کارائیب محکوم کرد.
كوبا،شمالي،كره،كشور،تحريك،آمريكا،ضد،دولت

دولت کره شمالی امروز دوشنبه مجددا آمریکا را از بابت مداخله در امور داخلی کوبا با تحریک تظاهرات ضددولتی و ناآرامی در این کشور حوزه کارائیب محکوم کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری یونهاپ، دولت کره شمالی در بیانیه‌ای اعلام کرد: نیت آمریکا صراحتا عیان شده و این کشور به دنبال تحریک ناآرامی داخلی از طریق اعمال نفوذ بر عناصر ضد دولت و تقویت احساسات ضد کوبا در سطح جهانی است.
در این بیانیه تصریح شد: آمریکا در دستکاری‌های پشت صحنه در قبال تظاهرات ضد دولتی و ایجاد تحریک با دسیسه‌های جدید اعمال تحریک علیه این کشور دخیل بوده است.
این چهارمین بار از 16 ژوئیه تاکنون است که کره شمالی، آمریکا را از بابت ایجاد بی ثباتی در کوبا از جمله در شهر هاوانا، پایتخت این کشور مقصر دانسته است.
کره شمالی به دنبال حفظ روابط نزدیکتر خود با کشورهای دوست سنتی‌اش از جمله کوبا در ضمن بن بست در مذاکرات هسته‌ای با واشنگتن است.
در ماه آوریل کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی پیامهای تبریک متعددی برای میگوئل دیاز کانل، رئیس جمهور کوبا فرستاده و اظهار امیدواری کرد که روابط بین دو کشور "قدرتمندتر شود".
انتهای پیام