خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آقامیرزایی در کایاک پنجم و راهی یک چهارم شد

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | دوشنبه، 11 مرداد 1400 - 06:18
ملی پوش قایقرانی کایاک کشورمان صبح امروز در رقابت‌های المپیک با قرار گرفتن در جایگاه پنجم، راهی یک چهارم نهایی شد.
مرحله،مقدماتي،المپيك،نهايي،پايان

المپیک ۲۰۲۰؛
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، مسابقات قایقرانی المپیک ۲۰۲۰ توکیو صبح امروز در بخش کایاک تک نفره ۱۰۰۰ متر (آب‌های آرام) برگزار شد و علی آقامیرزایی نماینده شایسته کشورمان که در گروه دوم مرحله مقدماتی با حریفانی از کشور‌های فرانسه، آرژانتین، مجارستان، ایتالیا و روسیه همگروه بود، در پایان با ثبت زمان ۳:۴۸:۶۰۹ در جایگاه پنجم قرار گرفت و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد.
در مرحله مقدماتی ۲۷ قایقران حضور داشتند که در پایان ۲ قایق اول دور مقدماتی به نیمه نهایی راه پیدا کردند و بقیه قایقرانان راهی مرحله یک چهارم نهایی شدند.
بیشتر بخوانید
پیش از این نازنین ملایی بانوی ملی پوش قایقرانی روئینگ کشورمان موفق شده بود در مسابقات المپیک به فینال B صعود کرده و در پایان رتبه یازدهم این رقابت‌ها را به دست آورد.
انتهای پیام/