خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آموزش دهنده رمز ارز‌ها با ده‌ها شاکی کلاهبردار از آب درآمد

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 10 مرداد 1400 - 23:30
شخصی که در فضای مجازی خود را آموزش دهنده استخراج رمز ارز معرفی می کرد و به کلاهبرداری از مردم می پرداخت، دستگیر شد.
طمع،مجازي،رمز،معرفي

به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، شخصی در فضای مجازی خود را یکی از مدرسین رمز ارز‌های مجازی معرفی می‌کرد و کلاس‌های آموزشی برای مردم برگزار می‌کرد.
این فرد پس از اینکه خود را فردی موجه و با اطلاعات بالا در حوزه رمز ارز‌ها به مردم اثبات کرده بود، دست به کلاهبرداری‌های میلیاردی زد.
کلاهبردار با طمع به مال مردم و با طمع پر کردن جیب خودش از مالباخته‌ها مبالغ سنگینی را دریافت می‌کرد.
تعداد شاکی‌ها چند ده نفر هستند که در بین آن‌ها حتی فردی نیز وجود دارد که ۳ میلیارد تومان از اموال خود را از دست داده است.
این فرد توسط پلیس فتای تهران بزرگ دستگیر شد و برای طی کردن مراحل مجازات خود به مراجع قضایی معرفی شد.
انتهای پیام /