خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طالبان اجازه نفوذ داعش در افغانستان را نمی دهد

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 10 مرداد 1400 - 22:23
وزیر خارجه پاکستان با تاکید بر دوری از جنگ برای دستیابی به صلح در افغانستان، خاطرنشان کرد که طالبان جلوی نفوذ داعش به افغانستان را خواهد گرفت.
افغانستان،امنيتي،پاكستان،صلح،نيروهاي

به گزارش مشرق به نقل از اردونیوز، «شاه محمود قریشی»، وزیر خارجه پاکستان در ارتباط با تحولات افغانستان اعلام کرد: صلح در افغانستان برای صلح و ثبات منطقه‌ای لازم است و پاکستان با کشورهای همسایه افغانستان در جهت صلح پایدار برای توسعه و دوری از جنگ در ارتباط است.
وزیر خارجه پاکستان همچنین در پاسخ به سوالی درباره احتمال نفوذ داعش در افغانستان گفت که طالبان اجازه نخواهد داد که اعضای داعش به کشورشان نفوذ کنند، ضمن اینکه نیروهای امنیتی افغان توان مبارزه با داعش در افغانستان را دارند.
قریشی همچنین خاطرنشان کرد که راه حل افغانستان دوری از جنگ و آمدن همه طرف‌ها به پای میز مذاکره است.
اوضاع امنیتی در افغانستان طی چند هفته گذشته در پی خروج غیر مسئولانه آمریکا بدتر از گذشته شده و نیروهای طالبان در مناطق مختلف این کشور در حال پیشروی هستند.
آمریکا پس از ۲۰ سال اشغال نظامی افغانستان درحالی نیروهای خود را از این کشور خارج می‌کند که اوضاع امنیتی، اقتصادی و اجتماعی افغانستان در مقایسه با ۲۰ سال قبل بدتر شده است.