سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تداوم آتش‌سوزی مهیب در ترکیه با ۸ کشته و ۸۶۴ زخمی

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 10 مرداد 1400 - 21:53
وزیر بهداشت ترکیه اعلام کرد که تعداد کشته شدگان و زخمی های آتش‌سوزی مهیب در این کشور به ترتیب به ۸ و ۸۶۴ نفر افزایش یافته است.
آتش،تركيه،سوزي،كشته،نفر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، به دنبال بروز آتش سوزی‌های گسترده در تعدادی از استان های ترکیه از جمله آنتالیا، آدانا، عثمانیه، مانیسا و مرسین، وزارت بهداشت این کشور شمار کشته ها و زخمی شدگان این حادثه را تا امروز اعلام کرد.
فخرالدین کوجا وزیر بهداشت ترکیه در این باره اعلام کرد: شمار کشته های آتش سوزی در جنگل های ترکیه در مجموع به ۸ نفر و تعداد زخمی ها به ۸۶۴ نفر افزایش یافته است.
وزیر بهداشت ترکیه در پیامی در این خصوص اعلام کرد: در نتیجه آتش سوزی در ماناوگات (استان آنتالیا)، ما تنها ۸ کشته داریم.
از ۵۰۷ نفری که دچار آتش سوزی شده اند، ۴۹۷ نفر مرخص شده اند.
از ۲۰۳ نفری که در مارماریس و بدروم دچار آتش سوزی شده اند، ۱۸۶ نفر مرخص شده اند.
در مارماریس، ما یک کشته داریم.
لازم به ذکر است در پی آتش سوزی گسترده در جنگل های ترکیه، تاکنون صدها هکتار از اراضی جنگلی نابود شده و حریق در برخی شهرها همانند ماناوگات موجب از بین رفتن دهها واحد مسکونی شده است.
در همین حال، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه دیروز طی سخنانی، مناطق طعمه حریق را «فاجعه زده» قلمداد کرد.