وضعیت میزان سبوس آرد نانوایی ها در استان مرکزی بررسی شود
اراک- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی گفت: وضعیت میزان سبوس آرد نانوایی ها در استان مرکزی بایستی بررسی شود، چراکه سبوس گیری زیاد از آرد، تاثیرات منفی بر سلامت جسمی جامعه دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، بهروز اکرمی شامگاه یکشنبه در حاشیه نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان مرکزی در اراک اظهار داشت: با توجه به در پیش بودن هفته سلامت و روز بهداشت جهانی، مباحث مختلفی در ارتباط با بهداشت و پیشگیری در نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان مرکزی مطرح شد و تصمیماتی اتخاذ گردید.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی افزود: همچنین مقرر شد در سطح استان عطاریهایی که مجوزهای لازم را ندارند تا اخذ مجوزها تعطیل شوند و از آنجا که دانشگاه علوم پزشکی در فرآیند صدور پروانه عطاریها نقشی ندارد، تصمیم گرفته شد که این دانشگاه در تعامل با سازمان صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف و کمیسیون نظارت، اعطای مجوز به عطاریها را ساماندهی و قانونمند کنند.
اکرمی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به مساله سبوس گیری از آرد مورد استفاده نانواییها به عنوان موضوع مطرح شده در این کارگروه بیان کرد: یکی از نگرانیهای جدی در حوزه امنیت غذایی، میزان بالای سبوس گیری از آرد نانواییها است و هر چه این فرآیند بیشتر باشد خطرات کاهش سبوس در نان، بیشتر سلامت مردم را مورد هدف قرار میدهد.
امیدواریم که مردم نیز نسبت به این مساله بیشتر آگاهی پیدا کنند و نان سبوس دار را ترجیح دهند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی خاطر نشان ساخت: در این رابطه مقرر شده دانشگاه علوم پزشکی به همراه نمایندگان اداره غله استان و اتحادیه نانواییها از واحدهای پخت نان در استان بازدید به عمل آورند و میزان سبوس در آرد نان را مورد ارزیابی قرار دهند.
وی تصریح کرد: در جلسات آتی کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان مرکزی، موضوع آب شرب شهرها و روستاهای استان و بهداشت آن مورد بحث و بررسی اعضای کارگروه قرار خواهد گرفت.