خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 23 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قطع آب مشترکان پرمصرف ۲۴ ساعت پس از اعلام آن لغو شد/ذینفعان ثروتمند، مانع اجرای قانون

فارس | اقتصادی | یکشنبه، 10 مرداد 1400 - 16:12
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: قطع آب مشترکان پرمصرف از دستور کار شرکت آب و فاضلاب استان تهران خارج شد.
آب،تهران،مصرف،استان،پرمصرف،مشتركان

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبر وزارت نیرو، محمدرضا بختیاری، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: با مشارکت مردم و کاهش روزانه ۲۰۰ هزار مترمکعبی مصرف آب در پایتخت، قطع آب مشترکان پرمصرف از دستور کار شرکت آب و فاضلاب استان تهران خارج شد.
بختیاری ضمن قدردانی از همراهی و مشارکت مسئولانه شهروندان تهرانی در مدیریت مصرف درست آب، اظهار کرد: اخطارهای متعدد شرکت آب و فاضلاب استان تهران از ابتدای تیرماه برای اولین بار سبب کاهش مصرف بین مشترکان پرمصرف و بدمصرف شده است و امیدواریم این روند در آینده نیز تداوم داشته باشد، چرا که امسال منابع آبی در شرایط نامناسبی هستند و اگر این همراهی و همدلی شهروندان ادامه نداشته باشد، تامین آب شرب در تهران با معضلات عدیده‌ای مواجه خواهد شد.
وی ادامه داد: مصرف آب شرب تهران از سه میلیون و ۷۶۹ هزار مترمکعب در هشتم مرداد سال ۱۳۹۹ به سه میلیون و ۵۷۲ هزار متر مکعب در هشتم مرداد ۱۴۰۰ کاهش یافته است که این یعنی میزان مصرف مشترکان بدمصرف و پرمصرف استان تهران ۱۲ درصد کاهش یافته است.
به گزارش فارس، درحالی‌که مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران صبح دیروز اعلام کرده بود، آب مشترکان پرمصرف روزانه ۲ تا ۵ ساعت قطع می‌شود، اما تنها با گذشت ۲۴ ساعت از این خبر امروز این دستور لغو شد.
انتهای پیام/ب