خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نخستین ماهواره تجاری دنیا با قابلیت برنامه‌ریزی مجدد در مدار قرار گرفت

فارس | دانش و فناوری | یکشنبه، 10 مرداد 1400 - 14:54
نخستین ماهواره تجاری قابل برنامه‌ریزی مجدد دنیا به فضا رفت.
ماهواره،مجدد،تجاري،زمين،برنامه،Eutelsat

نخستین ماهواره تجاری قابل برنامه‌ریزی مجدد دنیا به فضا رفت.
به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، نخستین ماهواره تجاری قابل برنامه‌ریزی مجدد دنیا، «Eutelsat Quantum» از پایگاه فضایی گویان فرانسه واقع در آمریکای جنوبی به فضا رفت.
نخستین ماهواره تجاری قابل برنامه‌ریزی مجدد دنی توسط موشک آریان ۵ پرتاب شد.
خلاف مدل‌های معمولی ماهواره‌ها که روی زمین طراحی می‌شوند و پس از قرارگیری در مدار زمین دیگر نمی‌توان برنامه آنها را تغییر داد، ماهواره ارتباطی جدید به کاربران خود اجازه می‌دهد تا طبق نیازهای خود و در همان زمان بتوانند برنامه ماهواره را تغییر دهند.
این ماهواره ۳۶ دقیقه پس از پرتاب در مدار قرار گرفت و عصر جدیدی از ارتباطات منعطف‌تر را آغاز کرد.
به گفته آژانس فضایی اروپا (ESA)، ماهواره «Eutelsat Quantum» می‌تواند در حین گردش در یک موقعیت ثابت در فاصله ۳۵ هزار کیلومتری زمین دوباره برنامه ریزی شود، بنابراین می‌تواند به تغییر خواسته‌های انتقال داده و ارتباطات ایمن در طول عمر ۱۵ ساله خود پاسخ دهد؛ این ماهواره می‌تواند یک منطقه جغرافیایی وسیع از غرب آفریقا تا آسیا را به مدت ۱۵ سال پوشش می‌دهد.
انتهای پیام/