خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بزرگترین پالایشگاه محصولات زایمانی در کشور راه اندازی می شود

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 10 مرداد 1400 - 12:12
مدیر عامل بانک خون بند ناف رویان گفت: ۴۰۰۰ نمونه خون بند ناف در آذربایجان غربی جمع آوری شده است.
ناف،بند،خون،سلول،غربي،آذربايجان،نمونه،بانك،كشور

ایسنا/آذربایجان غربی مدیر عامل بانک خون بند ناف رویان گفت: ۴۰۰۰ نمونه خون بند ناف در آذربایجان غربی جمع آوری شده است.
مرتضی ضرابی امروز ۱۰ مرداد در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات نمایندگی بانک سلول های بنیادین خون بند ناف در آذربایجان غربی برگزار شد، افزود: دفاتر نمایندگی بانک سلول های بنیادین خون بند ناف در آذربایجان غربی از سال ۹۴ شروع به فعالیت کرده و تاکنون ۴۰۰۰ نمونه خون بنر ناف در آذربایجان غربی جمع آوری شده است.
وی با اشاره به اینکه موضوع سلول های بنیادین بسیار فراگیر شده و طیف بزرگی از جامعه امروز با این معقوله آشنا هستند، تصریح کرد: خون بند ناف که به عنوان یک زباله بیولوژیک دور ریخته می شد که حاوی سلول های بنیادی است و امروزه به عنوان یک ذخیره سلولی شناخته می شود.
ضرابی با تاکید به اینکه درحال حاضر ۳۹ نمایندگی در داخل و ۲نمایندگی در اربیل عراق و مسقط داریم ، یاد آور شد: تا کنون ۱۵۰هزار نمونه بند ناف در کشور ذخیره شده است.
وی خاطر نشان کرد: علاوه بر ذخیره سازی در داخل از کشور های ترکیه، ترکمنستان، رومانی، عراق، افغانستان، اردن، انگلیس، کانادا، نروژ، امارات و عمان نیز نمونه های هموطنان جمع آوری و به کشور آورده شده است.
مدیر عامل بانک خون بند ناف رویان اظهار کرد: بیش از ۸۰ بیماری خونی و غیر خونی از جمله تالاسمی، انواع سرطان، بیماری های نقص سیستم ایمنی و کم خونی های مادرزاد را می توان با این سلول های بنیادی درمان کرد.
ضرابی ادامه داد: بزرگترین پالایشگاه محصولات زایمانی با هدف فرآوری همه ضمایم زایمانی به زودی در کشور راه اندازی می شود.
انتهای پیام