خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روسیه و چین دلار را کنار می‌گذارند و سهم یوآن را افزایش می‌دهند

مهر | اقتصادی | یکشنبه، 10 مرداد 1400 - 10:52
یک مقام ارشد چینی گفت استفاده از یوآن در معاملات بین روسیه و چین افزایش یافته چراکه دو کشور در واکنش به سیاست‌های تحریمی آمریکا می‌کوشند تا حد ممکن از دلار فاصله بگیرند.
روسيه،يوآن،چين،درصد

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از راشاتودی، یک دیپلمات ارشد چینی گفت استفاده از یوآن در معاملات بین روسیه و چین افزایش یافته چراکه دو کشور در واکنش به سیاست‌های تحریمی آمریکا می‌کوشند تا حد ممکن از دلار فاصله بگیرند.
سفیر چین در روسیه، ژانگ هانهوی، می‌گوید: سهم یوآن چین در معاملات بین دو کشور از ۳.۱ درصد در ۲۰۱۴ به ۱۷.۵ درصد در ۲۰۲۰ افزایش یافته است.
به گفته ژانگ، روسیه به طور مداوم سیاست دلارزدایی از تجارت خارجی را دنبال کرده و استفاده از یوآن در خریدهای خود را گسترش داده و میزان آن در ذخایر ارزی خود را بالا برده است.
او اضافه کرد: یوآن اخیراً مورد توجه دولت روسیه و شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران این کشور قرار گرفته است.
آقای سفیر گفت: در حال حاضر یوآن ۳۰.۴ درصد از ذخایر صندوق ثروت ملی روسیه و ۱۲.۸ درصد از ذخایر ارزی این کشور را تشکیل می‌دهد.
در نیمه اول ۲۰۲۱ حجم تجارت دو جانبه بین روسیه و چین به ۶۳.۰۸ میلیارد دلار رسید که این نشان‌دهنده افزایشی ۳۰ درصدی نسبت به سال گذشته است.