خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جهاد اسلامی: آمریکا با کمک تسلیحاتی به اسرائیل، از تروریسم حمایت می‌کند

فارس | برگزیده، بین‌الملل | شنبه، 09 مرداد 1400 - 22:30
سخنگوی جنبش جهاد اسلامی فلسطین گفت که تجهیز تسلیحاتی رژیم صهیونیستی توسط آمریکا، مشارکت در ناامنی منطقه و حمایت از تروریسمی است که تل‌آویو اعمال می‌کند.
رژيم،آمريكا،صهيونيستي،تسليحاتي،حمايت،سخنگوي،منطقه،شهاب،تجهيز

سخنگوی جنبش جهاد اسلامی فلسطین گفت که تجهیز تسلیحاتی رژیم صهیونیستی توسط آمریکا، مشارکت در ناامنی منطقه و حمایت از تروریسمی است که تل‌آویو اعمال می‌کند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، «داوود شهاب» سخنگوی جنبش جهاد اسلامی فلسطین از تجهیز تسلیحاتی رژیم صهیونیستی توسط آمریکا به شدت انتقاد کرد.
روزنامه الکترونیکی رأی الیوم به نقل از شهاب گزارش داد، تجهیز تسلیحاتی رژیم صهیونیستی توسط آمریکا، «مشارکت در بر هم زدن امنیت منطقه و حمایت از تروریسمی است که تل‌آویو اعمال می‌کند».
وی تصریح کرد، اسرائیل، رژیم است که بر اساس خشونت، قتل و تبعیض نژادی شکل گرفته است و آمریکا و غرب در این زمینه از این رژیم حمایت کردند.
سخنگوی جهاد اسلامی خاطر نشان کرد، سلاح آمریکا، ابزاری است که رژیم صهیونیستی غیر نظامیان و کودکان غزه، کرانه باختری و قدس را به قتل می‌رساند.
شهاب در پایان تأکید کرد، تا زمانی که حمایت تسلیحاتی واشنگتن ادامه داشته باشد، امنیت و ثبات در منطقه برقرار نخواهد شد.
«حازم قاسم» سخنگوی حماس هم در واکنش به این موضوع گفت که این تصمیم آمریکا، رژیم اشغالگر را به ادامه تجاوز به ملت و مقدسات ما تشویق می‌کند و بر اقدامات تروریستی این رژیم علیه فلسطینی‌ها و نیز اشغال اراضی آنها می‌افزاید.
وی افزود، این اقدام همچنین بر تنش‌ها در منطقه و تمرد رژیم صهیونیستی در قبال قوانین و تصمیم‌های بین‌المللی می‌افزاید.
قاسم تأکید کرد، این حمایت تسلیحاتی، سیاسی و مالی آمریکا از رژیم صهیونیستی ، آمریکا را به شریک تجاوزهای صهیونیستی علیه ملت فلسطین تبدیل کرده است.
وزارت خارجه آمریکا روز جمعه (دیروز) با قرارداد فروش ۱۸ بالگرد ترابری سنگین CH-۵۳K با قراردادی به ارزش ۳.۴ میلیارد دلار به رژیم صهیونیستی موافقت کرد (جزئیات بیشتر).
انتهای پیام/.