خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فوت 286 نفر در 24 ساعت گذشته

تسنیم | اجتماعی و حوادث | شنبه، 09 مرداد 1400 - 14:36
مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آمار کرونا در شبانه روز گذشته را اعلام کرد.
نفر،كرونا،كشور،19،دوز،تزريق،بيماران،مجموع،وضعيت

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آمار مبتلایان، جانباختگان و بهبودیافتگان بیماری کرونا در شبانه روز گذشته را به شرح زیر اعلام کرد:
از دیروز تا امروز 9 مردادماه 1400 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 19 هزار و 846 بیمار جدید مبتلا به کرونا در کشور شناسایی شد که 2620 نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید19 در کشور به سه میلیون و 871 هزار و 8 نفر رسید.
متاسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 286 بیمار کووید19 جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به 90 هزار و 630 نفر رسید.
خوشبختانه تاکنون سه میلیون 367 هزار و 272 نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده‌اند.
5455 نفر از بیماران مبتلا به کووید19 در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.
تاکنون 25 میلیون و 917 هزار و 921 آزمایش تشخیص کرونا در کشور انجام شده است.
در حال حاضر 285 شهر کشور در وضعیت قرمز، 110 شهر در وضعیت نارنجی، 53 شهر در وضعیت زرد قرار دارند.
آمار واکسیناسیون کرونا در ایران
تاکنون 9 میلیون و 552 هزار و 526 نفر دوز اول واکسن کرونا و دو میلیون و 687 هزار و 311 نفر نیز دوز دوم را تزریق کرده‌اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به 12 میلیون و 239 هزار و 837 دوز رسید.
فراد واجد شرایط برای تزریق واکسن کرونا حتما در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام کنند.
انتهای پیام/